Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?
meleg vagyok...
...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f
Nem muszáj nyalnod.
Ha szex nem undorít egy nővel, akkor még van remény. :)
Az hogy meleg vagy, az nem beteges vágy. Hanem szexuális beállítottság. Azon nem tudsz változtatni csak mert eldöntöd hogy mától a nőket szeretem. nem kell magadraerőszakolnod egy olyan valamit ami nem te vagy, csak mert a társadalom azt várja el. Ha családot szeretnél, keress egy férfit és fogadjatok örökbe gyerekeket.
Amúgy meg nem feltétlenül kell a szádba venned :D
akik idejöttek leugatni azoknak nyasgem!
jah olyat hallottam már hogy a csaj nem szeret szopni, és elfogadják egyesek. de ha egy fiú nem szeret nyalni az már gáz... nagyon szeretnék családot, feleséget, és SAJÁT gyerkőcöket!
Nekem azzal nem lenne gondom, hogy nem szeretsz nyalni, én se szeretem, ha nyalnak. A szopás rendben van, a nyalásra inkább mint szükséges rosszra tekintek. És biztos nem én vagyok az egyetlen ilyen lány a világon- söt, Magyarországon sem. Ennyire különleges azért csak nem vagyok. Az viszont zavarna, ha nem élveznéd magát az aktust. Mert anélkül viszont házisárkány leszek, a szex fontos dolog. És föleg elengedhetetlen a gyermekáldáshoz.
Viszont ha csak és kizárólag a nyalással van problémád, de különben le tudnál feküdni növel, és különben nem taszít a teste, akkor szerintem nem reménytelen a dolog. Értelmes nö megérti, föleg, ha alapból nem rajong a dologért. Max 1-2szer megteszed neki, hogy lássa, próbálkozol, és nem a semmire mondod látatlanban, hogy fúj, de különben nincs az az isten, aki erre kényszeríteni tudna. Sok sikert a párválasztásban és családalapításhoz! :)
Lehet hogy nem vagy meleg,hanem biszexuális.De ha már letisztáztad magadban hogy meleg vagy akkor NE akarj feleséget mert éveket/évtizedeket veszel el az életéből és csak kihasználod.
Ha mindenféleképp akarsz családot,akkor fogadd el hogy a papa+mama+gyerekeken kívül létezik másfajta család is,keress faszit akivel boldog vagy és majd fogadjatok örökbe gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!