Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?
meleg vagyok...
...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f
"keress faszit akivel boldog vagy és majd fogadjatok örökbe gyereket."
ŐŐŐŐŐŐŐ.....NEM?
"Nyugodtan használj ki másokat és legyél boldogtalan hogy megfelelj a környezetednek."
nem a környezetemnek akarok megfelelni hanem magamnak. szia, és most már hagyjál békén.
"nagyon szeretnék családot, feleséget, és SAJÁT gyerkőcöket!"
én pedig szeretnék egy házat a Bahamákon, egyszinteset, másfél hálószobásat extrán felszerelt konyhával, egy hibrid meghajtású Tesla Volt kocsit, jetskit a kikötőben, ami a házhoz tartozik, egy 10m-es obszertvatóriumot a ház kertjében, hogy éjjel tudjam a galaxisokat tanulmányozni.
Negatívan reagálsz azokra akik azt mondják hogy maradj önmagad. Pedig ha belegondolnál, neked hogy esne ha összejönne veled egy leszbikus nő, csak azért mert saját gyerekeket akar? 23 évesen felfoghatnád már a helyzetet.
Ha meg a lányokat is szereted akkor biszex vagy, de erre is rájöhettél volna már magadtól is. De én még mindig azt mondom hogy meleg párok is meg tudják oldani a családalapítást. És el kell fogadnod, ha MÁS vagy.
Lány vagyok, úgyhogy a répámat nem igazán tudom kiverni.
Saját magadnak mondasz ellent ha meleg vagy de barátnőt szeretnél. De persze a te életed mi nem szólhatunk bele. Csak nem értem minek tetted föl a kérdést, hogy milyen válaszra vártál? Ha zavar a női nemiszerv kösd be a szemed amikor szexelsz.
Na szia.
Sok meleg srác átesik ezen a fázison, az oka egyszerűen az, hogy nem tudod elfogadni önmagad. És egy percig se hitegesd magad azzal, hogy nem a környezeted elvárásainak akarsz megfelelni. Kora gyerekkorodtól kezdve ezt a jövőképet sulykolták beléd, nem csoda, hogy előbb-utóbb internalizáltad.
Amíg nem nőttél fel annyira, hogy képes legyél a sorsod felől önállóan dönteni, addig kár becsajozni, családot alapítani. Mert előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor rájössz, hogy Te qrvára nem ezt akarod. És hidd el, jóval nagyobb szívás ez akkor, amikor már ott van körülötted anyuci meg a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!