Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúktól kérdezem! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúktól kérdezem! Mennyire nyújt más, jobb élményt az ha egy lány elégit ki titeket, annál mint mikor maszturbáltok?

Figyelt kérdés
Én még sose voltam lánnyal, de mivel a maszturbációt nem annyira élvezem, nem is vágyom olyan szinten rá. Jó-jó az önkielégités, de az a nagy elégedettség érzés, amire vágyom elmarad. 21/F

2015. jún. 1. 12:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvan ezerszer jobb.
2015. jún. 1. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Sokkal jobb.
2015. jún. 1. 12:52
 3/16 anonim válasza:
88%
Nem érdemes illúziókat kergetni. Hogy a szex épp mennyire jó, az nagyrészt a lelkiállapottól függ. Ha a másik embert csak a kezed helyett használnád, akkor nincs igazán különbség.
2015. jún. 1. 13:03
 4/16 anonim ***** válasza:
81%

Igaz, fiúktól kérdezted, de talán nem baj, ha nőként válaszolok.

Ha nem lenne sokkal jobb a szeretkezés, mint a maszturbálás (akár férfi, akár nő az illető), akkor nem sokan vállalnák az ezzel járó macerát, kezdve ott, hogy ismerkedni kell, aztán ha már meg van beszélve a randi, jön a fürdés, borotválkozás/sminkelés, öltözködés (mit vegyek fel, nincs egy rongyom se), utazás, vacsora, mozi, költségek, esetleg hely keresése, szintén költség, stb, stb...

Megannyi gond és pénz. Valamiért csak ezerszer jobb lehet, mint mackónadrágban a kanapén ülve kiverni, utána felbontani egy hideg sört, és megnézni a meccset a TV-ben, különben nem sokan vállalnák be.

2015. jún. 1. 13:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, tetszik, hogy azt gondolod az emberek csak azért jönnek össze, hogy szexeljenek. Bár a mai világban...
2015. jún. 1. 13:46
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
Hol írtam olyat, hogy csak azért? Csupán egy logikai alátámasztását adtam (egyiket a sok közül) annak, hogy valóban jobb-e a szex, mint az önkielégítés.
2015. jún. 1. 14:21
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Olyan mint a táncolás. Lehet egyedül, de mégis pároddal élvezed a legjobban. De valaki szeret magában lötyögni a táncparketten.
2015. jún. 1. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

A hármas válaszoló nagyon helyesen mondja. Voltam úgy lánnyal, hogy bizony sokkal jobb lett volna kiverni és befordulni a sarkokba aludni :)

Ha níncs egy bizonyos vonzódás, szeretet vagy szerelem csak megszokott dologgá válik, mint a maszti. Maga a kielégülés ugyanolyan, nem fogsz egetverő különbséget tapasztalni. De a gyengédséget a simogatást és azt, hogy alvás közbe összerugdos nagyon nehéz pótolni :)

2015. jún. 1. 18:23
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Kb mintha egy 40 éves trabi után beülnél egy Ferrariba. Persze a hokizásnak is megvan a maga előnye és a szex is leget nagyon szar.
2015. jún. 2. 04:54
 10/16 PearlDiver ***** válasza:
83%

Önkielégítésnél a fizikai inger az ami rendelkezésedre áll.

De ha egy lány, akit szeretsz, akivel jól érzed magad és aki boldoggá akár tenni, nekilát a dolgának, az egészen más. Pláne ha te is ki tudod őt elégíteni.

Szóval a kettőt a lelki élmény különbözteti meg.

2015. jún. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!