Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúktól kérdezem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúktól kérdezem: Felfedezhető bármi különbség abba, hogy hogyan szop egy lány és hogyan egy fiú?

Figyelt kérdés

Illetve mindenkitől kérdezem, aki próbálta mindkettőt.

Általánosítható különbségekre vagyok kíváncsi.

Meg lehet mondani, hogy általában melyik a jobb, és hogy miért, illetve miben?

2014. jan. 14. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Van különbség.

Egy fiú jobban tudja mi a jó és hogyan

2014. jan. 14. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A fiú jobban tudja mi kell egy fiúnak és mivel nagyobb az állkapcsa, jobban is be tudja kapni.
2014. jan. 14. 17:19
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem véleményekre és elképzelésekre, hanem konkrét tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Véleményekkel és ötletekkel tele van a padlás ebben a témában.

Azt kérem, hogy akinek tényleg van tapasztalata ilyen téren fiúval és lánnyal is, az konkrétan írja le, hogy miben volt más a kettő.

2014. jan. 14. 18:42
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

tapasztalatból írtam

1.voltam

2014. jan. 14. 19:12
 5/13 A kérdező kommentje:
oké, de részleteznéd? Mit csinált másként a férfi, mint a nő? Mitől volt jobb?
2014. jan. 14. 19:48
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem mélytorkosan csinálta a pasi,Heréimet is símogatta,nyalogatta,míg a párom unalmasan mindig ugyanúgy,
2014. jan. 14. 20:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Attól, hogy ugyanúgy csinálja, még lehet jó. Mi az, amitől tényleg nem jó a csaj? A pasinál nagyobbat élveztél?
2014. jan. 14. 20:31
 8/13 anizotropikus ***** válasza:
100%

Bi vagyok, tehát mindkét oldalt ismerem.

Nem jobbak vagy rosszabbak a lányok csak mások.

Egy fiú azért kapja be mert az neki örömet okoz!

Ez egy lánynál nem mindég van így és _ezt_ lehet érezni ...

2014. jan. 15. 09:30
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező! PRÓBÁLD KI!

Amúgy egy srác tényleg jobb. Sokkal keményebben lehet sz-patni őket. Nem rinyálnak ha mélytorkoztatsz, stb. Én csajokat így inkább dugni szoktam. Meg hát az érzelmek. Pasikat meg sz-patni. Mondjuk tervezem h leállok, de pl nekem még csak pasi tudott úgy orálozni h végig azt éreztem elélvezek...

2014. jan. 15. 10:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Én meleg vagyok, tehát csajjal nem próbáltam még. És nem is tervezem. Csak tényleg érdekel, hogy mi pasik mit csinálunk, amit egy nő nem.
2014. jan. 15. 13:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!