Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúktól kérdezem: Felfedezhető bármi különbség abba, hogy hogyan szop egy lány és hogyan egy fiú?
Illetve mindenkitől kérdezem, aki próbálta mindkettőt.
Általánosítható különbségekre vagyok kíváncsi.
Meg lehet mondani, hogy általában melyik a jobb, és hogy miért, illetve miben?
Van különbség.
Egy fiú jobban tudja mi a jó és hogyan
Nem véleményekre és elképzelésekre, hanem konkrét tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Véleményekkel és ötletekkel tele van a padlás ebben a témában.
Azt kérem, hogy akinek tényleg van tapasztalata ilyen téren fiúval és lánnyal is, az konkrétan írja le, hogy miben volt más a kettő.
Bi vagyok, tehát mindkét oldalt ismerem.
Nem jobbak vagy rosszabbak a lányok csak mások.
Egy fiú azért kapja be mert az neki örömet okoz!
Ez egy lánynál nem mindég van így és _ezt_ lehet érezni ...
Kedves kérdező! PRÓBÁLD KI!
Amúgy egy srác tényleg jobb. Sokkal keményebben lehet sz-patni őket. Nem rinyálnak ha mélytorkoztatsz, stb. Én csajokat így inkább dugni szoktam. Meg hát az érzelmek. Pasikat meg sz-patni. Mondjuk tervezem h leállok, de pl nekem még csak pasi tudott úgy orálozni h végig azt éreztem elélvezek...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!