Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúktól kérdezem:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúktól kérdezem: Felfedezhető bármi különbség abba, hogy hogyan szop egy lány és hogyan egy fiú?

Figyelt kérdés

Illetve mindenkitől kérdezem, aki próbálta mindkettőt.

Általánosítható különbségekre vagyok kíváncsi.

Meg lehet mondani, hogy általában melyik a jobb, és hogy miért, illetve miben?

2014. jan. 14. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jobbak a férfiak.

Kezdő fiú és kezdő lány ugyanúgy sz_p. Mindkettőnek idő és tapasztalat kell. A fiúknál gyorsabban megy a tanulási folyamat mivel magukból kiindulva jobban tudják mit hogyan kell csinálni.

De tapasztalatom szerint nincs különbség, a partnertől függ, hogyan sz_p és nem a nemüktől.

2014. jan. 15. 21:23
 12/13 nyári miklós ***** válasza:

jó mind akettő fél szopása,csak sok csaj nemszereti lenyelni,a férfiak azok lenyelik,nem pazarolnak.

a pasik jobban tudják mi a jó nekik.

2014. jan. 17. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:
64%

magamból kiindulva én mindig lenyelen,a csajok nem.

én játszok a herékkel,a lányok változó.

én nem kényszerből csinálom,a lányok változó.

ebből lehet tudni,kb:miért vagyunk jobbak mint a csajok.

2014. dec. 24. 20:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!