Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak utazgatnék a nagyvilágban és szexelnék össze-vissza, másnak is ez az álomélet?

Voltam én is így, bár országon belül és kiéltem, de az régen volt. Mióta a párommal vagyok más nem kell.
37N

Hát nekem rohadtúl nem ez, de mindenki más és más :)
19/f

volt dolgom tobb kur va val, en is azt hittem regen hogy vannak akik szeretik a sexet, es elvezik is a munkat, valoszinuleg megtalaltak azt ami legkozelebb all hozzajuk.
de aztan rajottem hogy nem epp, mivel mindenkinek el lehet donteni hogy mennyire szereti a munkajat 1 kerdessel: csinalna ha megnyerne a lottot vagy nem?
es bizony ezek a lanyok sok olyan dolgot bevalalnak amiket ha penzuk lenne mashonnan akkor nem csinalnak.
+rokonsag kilove, legalabbis akarmilyen kemeny lany, emelt fovel akkor sem fog vonulni az uncsija lakodalman (max ha sokat hazudik).
+normalis parkapcsolat is a legtobb esetben kilove. akiknek ok tetszenek azok luzerek, akik meg nekik tetszenek azok szuperpasik akik valogathatnak a jo fenekekben ugyhogy nem fognak fizetos lanyokat valasztani.
+a jovo. luxuselethez konnyen hozza lehet szokni, es foleg a luxus koltokezeshez. ismerek ilyen lanyt nem egyet. egyszeruen 30 vegen 40elejen sem tudnak sporolni, ha meg is tanulnak mar keso. es ugyanugy kell szo pjanak mint mikor elkezdtek, a megelhetesert.

"csinalna ha megnyerne a lottot vagy nem?"
Mutass már olyan embert, aki tovább dolgozna, ha megnyerte a lottót. Amúgy teljesen igazad van.
A kérdező meg egy sz..r provokátor. Aki k..va az egy névtelen fórumon sem dicsekszik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!