Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak utazgatnék a nagyvilágban és szexelnék össze-vissza, másnak is ez az álomélet?

jo ok ez. lehet csinalni ha megvan a haz, kis auto, es szep fizetes a munkahelyen. akkor amit sporolunk el lehet utazgatni.
de maskepp, csak szimplan kolteni a penzt anelkul hogy barmi lenne, az eleg pazarlas. tul sok embert lattam mar elni pillanatrol pillanatra, aztan oregkorukra nem marad semmi, csak a munka amig elnek. utazgatni, kefelni azt lehet kesobb is, de eletet epiteni mar nehezebben.

Ilyen gagyi, átlátszó kamut.
Te egy 51 éves, pocakos, perverz mozdonyvezető vagy aki itt éli ki magát.

Akkor meg fogd a spórolt pénzedet, meg a hátizsákodat és mehet a coachsurfing.
Utazol is, ismerkedsz is, és az esetek felében meg is akarnak majd dugni, rajtad áll, hogy élsz-e a lehetőségekkel.

Szerintem nagyon sokan csinalnak ezt. Koztuk persze en is. En csinaltam mar hasonlot orszagon belul. De munka mellett. Osszekotottem a kellemest a hasznossal. Persze ehhez marha jol meg kellett szervezni az egeszet, hogy minden osszejojjon.
Es azert az se mindegy, hogy van-e parja az embernek vagy nincs.
Kerdezo, neked van parod, elettarsad, ferjed? Vele utaznal vagy keresnel valakit? Mert ez se mindegy ugye.. ;)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!