Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők miért gondoljátok azt, hogy egy 13-14 centis
merev állapotú hímtag nem megfelelő nektek?
Tapasztalatból vagy pedig valamiféle prekoncepció?
11/21 anonim válasza:
Exemnek 14 cm volt, es nem tudta használni. Nem vagyok rosszul a kis himtagtol. De attol igen, ha valaki pocsek az agyban, de kulon azt ecseteli mennyi csaja volt es oket hogyan elegitette ki. En nem szeretem ha nagy, nekem a vastagsaga szamit. Ha mar olyan 15-16 cm es vastag es erzem hogy jol kitolt, na az nekem maga az orgazmus. Jelenlegi paromnak peldaul szinten 14 cm, de o tudja is hasznalni. Vele eltem meg eletem elso igazi orgazmusat.
2015. máj. 29. 15:32
A 13-14 centi az átlag, az átlag alatti nem itt kezdődik.
Nekem megfelel, látványra egy kicsit hívogatóbb egy nagyobb hímtag. De a legfontosabb szempont az, hogy a pasi hogyan tud bánni vele.
2015. máj. 29. 16:22
Azért,mert a kicsi fax nem izgató.
2015. máj. 29. 16:28
14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem a tizenkettesnél van az igazság.
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem pont az ilyen nők miatt kényszerülnek a férfiak arra, hogy fizetős nőhöz menjenek. Ők legfeljebb jót nevetnek, kifigurázzák a másikat, aztán teszik a dolgukat. Nekem szerencsém volt, mivel kapcsolatban éltem. Viszont megnézve az ezen a felületen írt kommenteket inkább azt kell hogy gondoljam az egyedüllét fantasztikus dolog.
2015. máj. 31. 18:39
17/21 A kérdező kommentje:
Azért tartom fantasztikus dolognak az egyedüllétet, mert ezek szerint kisebb mérettel rendelkezem, ami nem teszi boldoggá a nőket. Ha fizetsz a szexuális interakcióért, akkor nem lesznek kisebbségi érzéseid. Ha kinevetnek abban az esetben csorba eshet az önbecsüléseden. Mivel nekem volt hosszútávú kapcsolatom, ezért soha nem kényszerültem arra, hogy fizessek szexuális jellegű szolgáltatásért. Viszont amióta nincs érzem a szexualitás hiányát nap mint nap, mégis azt gondolom ha magányos maradok nem veszítek semmit. Minden kérdésre választ adtam? Ha nem, akkor természetesen nyugodtan keress meg itt.
# 17
Megkérdezhetem, hogy a saját hosszabb-rövidebb kapcsolataidban kaptál-e valaha bármi bántó megjegyzést ebben az intim méret kérdésben, vagy van bármi olyan személyes tapasztalatod a nőkkel, amit miatt rossz érzésed maradt benned ilyen téren?
2015. máj. 31. 20:44
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló!
A kapcsolatomban semmilyen rossz visszajelzést nem kaptam szerencsére. Viszont a barátnőm nem tudott kielégülni csak úgy ha közben orális szexet is csináltunk. Azt mondta neki senkivel nem működött másképp, ezért gondolom azt, hogy bennem is hiba lehetett és csak kitalálta, amit mondott. Negatív visszajelzést kaptam inkább ilyen jellegű oldalakon, mivel sokáig azért nem ismerkedtem, mert nem volt elég bátorságom.
Én kérdeztem vissza korábban. És azért, mert nekem a válaszok alapján és saját tapasztalat alapján sem ez jön le. Ráadásul szerintem nálad sincs ilyen tapasztalat, elvégre mással sem élvezte az a lány. Nekem teljesen átlagos méretem van, ráadásul többen írták is, hogy átlagos vagy még kisebb méret esetén is többször is kielégültek, élvezték a szexet. Nekem is az a tapasztalatom, hogy akivel eddig voltam, az élvezte, és a méret nem is volt téma.
2015. máj. 31. 21:24
Kapcsolódó kérdések: