Tudnátok ajánlani nekem kifejezetten jó Full HD Monitort 50 ezer forint környékén? De olyat, amiről személyesen megvannak győződve saját tapasztalatból, hogy jók.
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 09:28
1/2 anonim válasza:
Nézz körbe az Árukereső oldalán, ahol a felhasználói visszajelzések közül is tudsz olvasni:
2/2 anonim válasza:
Egy hónapja vettem mind két gyerekemnek [link] hibátlan olcsó és jó.Olvasható hogy instabil a talpa de nem rugdossák az asztalt így áll mint Katiba a gyerek.Nekem egy régebbi tesója van lg W2353V ez is jónak mondható, negatívuma a betekintési szög- széket leengedve alulról nézve sötétedik a képe, a fogyasztása jóval nagyobb mint egy ledesé és hát nem IPS a színvilága a másikokhoz képest gyengus.Jelzem amíg nem volt összehasonlítási alap csúcsnak láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!