Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít flörtnek? Mi a határ flört és megcsalás között?
Ha párkapcsolatban vagy akkor, ha már flörtölsz egy pasival az már negatív dolog, és már elég ok a szakításra.
Neked se esne jól, ha a pasid minden csajjal elkezdene szemezgetni, flörtölés címszóval.
Flörtbe már minden beletartozik, pl szemezés, mosolygás a másikra, kacsintás, intés..stb. amivel felhívod a másikra a figyelmet, hogy gyere szabad vagyok.
Szóval, ha már flörtölsz, akkor elindítasz egy lavinát, ami egyenes irányba vezet a megcsaláshoz is!
Igazából nem én kezdeményeztem a beszélgetést se az alannyal, és ha nem szól hozzám, rá se néztem volna. Csak így alakult. Én úgy éltem meg, hogy beszélgettünk egy jót, aztán mikor elnézést kért a flörtért, akkor kapcsoltam, hogy mi van...
A végén meg már úgy löktem el magamtól, mondván, csókról márpedig szó sem lehet. Egyébként az ürge tudta, hogy kapcsolatban vagyok, tehát nem tudtam mire vélni a dolgot. Ja, és ő is házas, úgyhogy fel sem merült bennem a flört gondolata... ._. És most olyan rosszul érzem magam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!