Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flört megcsalás, vagy ez most így normális? Vonzódtam hozzá szexuálisan, sőt. úgy még most is, de ennyi. Nem történt semmi. Most ez mi?
Nagyon komoly önismeret kell ahhoz, hogy az ember meg tudja ítélni, hogy a kapcsolata ennyi volt e csak még nem vette észre/látta be, vagy csak ráfér egy vérfrissítés. (ahogy én szoktam mondani "elemcsere") Ez koránt sem biztos, hogy megvan benned 19 évesen. Nagyon biztosnak kell lenned abban, hogy ő az igazi csak kissé "leültetek" és az feldobható egy vérfrissítéssel. Egyelőre semmit ne tegyél, gondolkodj el ezen. Azért, hogy ne szakíts és "élj" mert lehet tényleg ő az igazi, amit eldobnál ostobán, de lehet nem, és akkor majd szakítani érdemes nem megcsalni.
És mindeközben próbáljátok ketten is átrágni. Illetve kissé aktivizálni magatokat. Jön a jó idő közös hétvégék itt-ott kirándulások, előszezonos "nyaralás", kikapcsolódás sokat tud tenni az ügyben. Bulizni amúgy is el lehet járni, nem kell egymás s--ében lenni állandóan, az embernek vannak barátai, elmegy tombol egyet, bulizik kész.
És utána még mindig kiderülhet, hogy a pasizás is hiányzik e (tehát konkrétan szex mással olykor), vagy csak pár flört erejéig a női csáberődet akarod megvillogtatni, hogy meglegyen a női énképedhez az önbizalom. (mert ezt is fenn kell tartani tévedés, hogy nem. Identitást veszteni nem szabad) És ha ezek után akarsz még másokkal szexelni nah akkor visszatérhetsz a kérdésre, sokkal okosabban, és több önismerettel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!