Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom más nőkkel flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom más nőkkel flörtöl interneten, miért? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A párommal már 3 éve együtt vagyunk az első pár hónap után kiderült, hogy nőkkel beszélget a neten sőt nem csak beszélget, de flörtöl is. Mikor rájöttem sírt és könyörgött, hogy soha többé nem fogja megtenni, nehezen nagyon nehezen, de megbocsájtottam. Azóta született egy kislányunk aki már 9 hónapos. Nagyon boldogok vagyunk (vagyis én ezt hittem) de lebukott pár napja, hogy megint nőkkel chatel neten már 3 hónapja, beregelt 2 különböző oldalra ahol kamu néven a saját képeivel nőket szédített és többnek is felemlegette a találkát és meg is beszélték, igaz végül a párom mindig lemondta vagy megszüntette a beszélgetéseket miután felhozta a találkára a szót plusz ígérgette, hogy elhagy engem... abban biztos vagyok, hogy nem találkozott egy nővel sem, de akkor sem értem ez mire jó? Mikor kérdőre vontam akkor ismét elkezdte mondani, hogy neki ez nem jelent semmit és csak a férfiasságának tesz az jót, hogy érzi még van annyira jó pali, hogy a nőknek kell... jelzem én is egy elég dekoratív nő vagyok mások szerint és a párom is jól néz ki...

szabadkozott, hogy többé nem fordul elő sírt könyörgött, hogy ne hagyjam el és szeret és neki ezek nem jelentenek semmit. Persze én ezt kétkedve fogadom.. alapból mindketten tudjuk egymás jelszavát mindenhol és titkaink sincsennek egymás előtt... valaki esetleg hasonló cipőben?

csak normális válaszokat pls

25/N

2015. febr. 27. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd fogadd el amit mond majd ha már vér folyik (szokták mondani a rendőrök)
2015. febr. 27. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Jó pár évvel előrébb jártok mint mi, és társkereső sincs nálam, viszont a flörtölés nálunk is megvan a részemről.

Jó érzéssel tölt el, hogy meg tudom mozgatni a másikat chaten keresztül, kihívás amit leküzdök, kiismerni újabb természeteket és venni az újabb akadályokat, elérni hogy jó legyen a hangulat, másik bizalmába férkőzni.

Ettől függetlenül csak a kedvesemé vagyok, és tudom hol van a határ.

Beszéltünk erről, és arra jutottunk, hogy ő megpróbálja ezt elfogadni, de ha találkoznék is velük, az nagyon bántaná őt. És nálam itt a határ, mert fontos nekem a másik.

2015. febr. 27. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Wow hát köszönöm szépen a válaszokat.... Én attól tartok az ő természete ilyen és hiába a sok szép szó valamint ígéret. Időről időre újra megfogja tenni ez viszont nekem fáj és nem elofgadható bár nagyon szeretem szóval nem vagyok egyszerű helyzetben :/
2015. febr. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!