Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom más lányokkal/nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom más lányokkal/nőkkel flörtöl az interneten. Nem tudom mit tegyek. Írnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul esik, hogy a barátom idegen nőkkel vagy lányokkal flörtöl az interneten. Gyanakvó típus vagyok, rájöttem, hogy ezt régen is csinálta, és sajnos mostanában is. Láttam is nem egy beszélgetést, amit másokkal folytatott, iszonyatosan zavart a kedves modor amit velük használt, a nekik szóló dicséretekről meg ne is beszéljünk. Az Ő véleménye szerint ez nem megcsalás, csupán szórakozás, még sem tudom lenyelni, hogy képeket kunyerál ezektől az emberektől, akiknek persze nagyon bejön a barátom stílusa, és előszeretettel produkálják magukat. Az elveit ismerve tudom, hogy valóban hülyíti őket, de nem tudok ezzel a tudattal megbarátkozni. Ahogy sok nő/lány is, Én is kevésnek érzem magam, hiába teszek meg bármit.

Ha korlátozom (már pedig szerinte ennek a dolognak tiltása az) akár szét is mehetünk, ezt nem szeretném.

Mit tegyek? Nézzem el, hogy másokkal kavar a hátam mögött, és egyen meg a féltékenység, vagy küldjem el?

2009. nov. 11. 13:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Másrészt Én úgy érzem szeret engem. Csak ez az egész bár ne lenne...
2009. nov. 11. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Tiltasd le a netet!:)

Szóval, félre a viccel. Én ezt biztosan nem tudnám elviselni a pasimnak.

Ez csak az egyik része, hogy téged ezzel mennyire megbánt, és fájdalmat okoz...A másik része, hogy mivel valóban csak "szivatja" a lányokat, ez bennük is nyomot hagyhat amint rájönnek.

Szerintem ezt beszéld meg vele. Nem mondom a sokat említett dolgokat: "Ha igazán szeret akkor..." Mert ez nem teljesen így működik.

Jelezd felé, hogy ez téged mennyire zavar, és ha látja rajtad, hogy valóban rosszul esik, remélhetőleg változtat...

Nem szoktam azt javasolni ilyen helyzetben, hogy állj bosszút, és csináld te is ugyanezt, de végsősoron, ha nem változtat rajta, egy utolsó esélyt talán még ez a dolog is megérhet, de tényleg csak ha minden kötél szakad, mert nagy kockázattal ját, nem biztos, hogy abba tudjátok hagyni a folytonos bosszút, az pedig senkinek se m jó ha mindig bántjátok egymást...

2009. nov. 11. 13:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék neki rosszat, éppen ezért nem fogok más pasikkal beszélni, csak azért, hogy féltékennyé tegyem, ez szerintem butaság.

Neki fontos, hogy ne érezze magát korlátok közt, meg is értem, de ez valahogy nekem nem fér bele.

Ő nincs annyira oda értem mint Én, ettől függetlenül szeret. Próbáltam ezt megbeszélni vele. Meg is ígérte, hogy többé ilyen nem lesz. Mára már azt mondja ilyet nem mondott, és ha hisztizek csak rontok az egészen.

Nem szokványos ember, ezért itt sokan nem fogják megérteni, hogy miért vagyok még mindig vele.

2009. nov. 11. 13:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én megértem miért vagy vele...szerelem...

Amúgy igazad van, amit írtam butaság és gyerekes megoldásnak tűnhet és tényleg csak egy legutolsó út, de hidd el...előbb-utóbb ki kell törnöd valahogyan, nem fojthatod örökké magadba ezt a dolgot...

Abban csak te készülnél ki, egy olyan ember miatt aki (már ne is haragudj, de szerintem) meg sem érdemel.

2009. nov. 11. 13:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én már nem tudom mit tehetnék.

Amikor az ignorálás megoldáshoz jutok, rögtön bevillan a múlt, amikor is nagy probléma kerekedett egy hasonló szituációból.

Rettegek, hogy ismét bekövetkezik.

2009. nov. 11. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd, a párodnak van egy ilyen tulajdonsága és nem hiszem, hogy bármit tehetsz ez ellen. Ő ilyen, legalábbis addig ilyen lesz amíg ki nem növi. Már ha kinövi egyáltalán.

Neked kell eldöntened, hogy Számodra ez még belefér -e a kapcsolatotokba.

Bevallom nekem nem férne bele. Azonban minden ember más, mást is tudunk elnézni a másiknak.

2009. nov. 11. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

voltam hasonlo helyzetben...nem átlagos pasi...

tiltani,hisztizni feleslegesnek tünt...

mivel sokat van nálam,fogtam,felléptem chatre,és megnyitva hagytam "véletlen"...pár pasival chateltem,csak finoman,de flörtölve...

kiakadt...

akkor megértette miért zavar...

utána méh bő két hetembe került,hogy elmondja,hogy mit hiányol a kapcsolatunkból...

magátol sosem mondta volna...

megcsalni nem csalt,de ez a chates dolgo,ez szar...

vedd rá,hogy mondja el mi baja,mi hiányzik neki

22/L

2009. nov. 11. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
na de várj.. mi számit flörtölésnek, mit lattal azokban a beszélgetésekben? h érted h kunyeralja a képeket?
2009. nov. 11. 16:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni, próbálok belenyugodni, hiszen Nekem Ő nagyon fontos, még is akárhányszor beugrik a kép, hogy Ő ezt teszi, kiakadok újból.

Flörtölés... Kicsalja a képeket az idióta lányokból, közben elárasztja őket bókokkal, rólam persze nem beszél, arról, hogy létezem. Tudja mire van szükségük, ezért nem kell ahhoz, hogy elcsavarja mások fejét.

Dicséri Őket, hízeleg, és közben képes Önmaga maradni.

Ezt élőben, neten kívül nem tenné meg, csak így interneten.

Piszkosul zavar.

2009. nov. 11. 17:34
 10/11 A kérdező kommentje:
Hozzáfűzném, hogy akárhányszor érdeklődtem, hogy kevés vagyok-e vagy mire lenne szüksége, elég vagyok-e Neki, azt mondta persze. Ez neki egy szokása, egy játéka. És úgy tűnik nem fog lemondani róla...
2009. nov. 11. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!