Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más lányokkal/nőkkel flörtöl az interneten. Nem tudom mit tegyek. Írnátok tanácsokat?
Nagyon rosszul esik, hogy a barátom idegen nőkkel vagy lányokkal flörtöl az interneten. Gyanakvó típus vagyok, rájöttem, hogy ezt régen is csinálta, és sajnos mostanában is. Láttam is nem egy beszélgetést, amit másokkal folytatott, iszonyatosan zavart a kedves modor amit velük használt, a nekik szóló dicséretekről meg ne is beszéljünk. Az Ő véleménye szerint ez nem megcsalás, csupán szórakozás, még sem tudom lenyelni, hogy képeket kunyerál ezektől az emberektől, akiknek persze nagyon bejön a barátom stílusa, és előszeretettel produkálják magukat. Az elveit ismerve tudom, hogy valóban hülyíti őket, de nem tudok ezzel a tudattal megbarátkozni. Ahogy sok nő/lány is, Én is kevésnek érzem magam, hiába teszek meg bármit.
Ha korlátozom (már pedig szerinte ennek a dolognak tiltása az) akár szét is mehetünk, ezt nem szeretném.
Mit tegyek? Nézzem el, hogy másokkal kavar a hátam mögött, és egyen meg a féltékenység, vagy küldjem el?
Ugyanilyen helyzetbe voltam, én elhagytam a pasimat, mert már nem csak társkeresőkön hanem szexpartner kereseő oldalakon regisztrált!!!!!!!!
Azt mondta kiváncsiságból csinálta, rengetegszer megígérte h abbahagyja, de nem tette, sztem félre is lépett valamelyikkel.Az ilyenek nem változnak, sztem hagyd el találsz jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!