Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mekkora a különbség számotokra gumis orális szex és gumi nélküli között? Ugyanazt érzitek?
Tudod, mikor volt HIV tesztem? Amikor gyereket akartunk... kötelező volt...
Senki nem mondta, hogy ne vigyázz ily módon az egészségedre! Én ezt tiszteletben tartom... viszont akkor légy szíves te se nézd marslakónak azt, aki nem akar gumit szopogatni, aki érezni akarja, hogy a párja spermája lecsorog a torkán...
Ugye nem akarsz felvilágosítani? :D
Igen, tisztában vagyok a betegséggel, és hogy hogyan terjed... akkor jött be, amikor én voltam kamasz, gondolhatod, mennyire be voltunk tojva tőle! De ennyire azért nem! :D
Igazából lehet érezni a különbséget. Én kipróbáltam azzal is és anélkül is a barátnőmmel, de nehéz elmondani. Olyan nagy különbség szerintem nekem nincsen, inkább csak annyi, hogy nem annyira hideg ha nincs a szájában - a nyál miatt ugye. Kicsit tompít az érzésen de attól is függ milyen gumi.
Ő azt mondta, hogy eleinte még jó, de elmegy az íze aztán csak a latexet lehet érezni meg egy lánynak biztos más, sztem kb. olyan lehet mintha műpélót szopnál, annak meg nincs semmi értelme.
Viszont aktus közben elég nagy a különbség, de abba most ne menjünk bele mert nem ez volt a kérdés.
Egyébként pedig fő a biztonság, ha már régóta együtt vagy valakivel és biztosra akarsz menni akkor csináltassatok tesztet és utána lehet engedni a védekezésből. Mindenki a saját életével és egészségével játszik, de másokéval is.
A gumi egyértelműen a szükséges rossz szerepében van, de jelen pillanatban az az egyetlen olyan eszköz ami a fertőzésektől véd viszonylag nagy mértékben.
volt részem minden formában,engem szoptak és én is szoptam. és állithatom: gumiban rossz,adni kapni.
Adni:rengeteg ideig tart,rossz izű,szagu,és amúgy is ha szeretek valakit akkor érezni akarom őt magamban,és ha már szopok kapjak valamit...
kapni:rengeteg ideig tart(már mindenre gondoltam,hogy elmenjek de nem és nem),nem olyan jó,) érzés "real fill" meg mitoménmi akkor sem érzem közvetlenül az ajkait,nyelvét,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!