Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mekkora a különbség számotokra gumis orális szex és gumi nélküli között? Ugyanazt érzitek?
pedig létezik, egy latex darab, amin keresztül lehet a női nemiszervet biztonságosan nyalni... komolyan. létezik.
Akkor először is:
A fiúnak nem tudom, milyen érzés, én mindenesetre nem nyalogatnék gumit, az is biztos!
Másodszor: attól, hogy a gumi ízesített, ugyanolyan gumi íze lesz, max keveredik.
Harmadszor: ha egy férfiban nem bízok meg annyira, hogy a számba vegyem (tudom, senkire nincs ráírva...), akkor gumiban sem fogom a számba venni...
#11: a 12-esnek igaza van, valóban létezik ilyen...
Bár hozzáteszem, ugyanez igaz arra is, amit az előbb írtam...
Ha egy pasi olyanon keresztül próbálna kinyalni, páros lábbal rúgnám ki az ágyamból. :D
11, te elég tudatlan lehetsz.... az orális szex útján elég sok dolgot el lehet kapni..: hepatitis, hpv, szifilisz, tripper, chlamydia, gombák.... Ráadásul a chlam. néma betegség néven fut...
úgyhogy a kérdésedre a válaszom az, hogy - veled ellentétben - én nem vagyok id.óta.
De legalább csökkenti.
Ha pl. a HIV-et beszerzed egy kis könnyelműséggel, akkor mondjuk egész életedben kitaszított leszel...? Megéri kockáztatni?
Értelek, de érts te is... :D
Orál csak gumi nélkül, vagy sehogy. Ennyi... Ha nem bízok a partneremben, akkor sehogy! Bár mivel férjem van, ez a kérdés ma már inkább csak elméleti részemről, de mindig is így gondoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!