Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Orgazmus? Orális kielégítés?
Lányok hányszor kényeztetett már téged a pasi szájjal,nyalás?Vagy inkább te őt,orálisan?Miben volt többször részed?
kor
Nem volt még ilyenben részem. De álmaimban rohadt sokszor megtörtént már mindkét dolog. :D
Kor: 19.
Szerintem többször csináltam én. Egyszerű az oka: nagyon nehezen élvezek el, és ha épp nem vagyok jó passzban, akkor inkább nem is hagyom, hogy csinálja, mert úgyis kudarcot vallana. Inkább akkor kielégítem én őt és nincs probléma :D
26
Ő engem: kb 2szer
Én őt: rengetegszer, meg se tudnám számolni.
2 éve vagyunk együtt.
20/L
egyiket sem tudnám megszámolni :D mostani barátommal az a gyakoribb, hogy ő kényeztet engem, de természetesen nem szoktam hálátlan lenni én sem :)
20L
Mi sem számoljuk, de kb egálban vagyunk. Van hogy ő nekem, van hogy én neki, de legjobb a 69. :)
Lényeg, hogy mindketten élvezzük. 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!