Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lesz? (Többi lent)
Itt aludt nálam a barátom, "hülyéskedtünk" és fel izgultunk egymásra. Én el kezdtem orálisan ki elégíteni őt, ő nagyon élvezte. És énekem is kellemes volt hogy ki elégíthettem őt a számmal. Utána fálválltva kényeztettük egymást. Ő megkért rá hogy addig csináljam neki amíg el ne élvez, én csináltam is mindketten élveztük nagyon. De mikor el élvezett akkor mondtam neki hogy most te csináld nekem élvezésig. El is kezdte csinálni, egyszerűen csodálatos érzés volt.... De egyszer csak azt mondta hogy megbánta amit tettünk és mingyárt elhányja magát... szóval nekem kellet befejeznem magamnak a dolgot. Ez nagyon roszúl esett.....
Aztán este nevettünk és ki figuráztuk ezt az egészet, nem vesztünk össze meg semmi. De Ő azt mondta hogy tegyünk úgy mintha ez meg sem történt volna.
De én nem szeretnék úgy tenni, én még ezt ezerszer meg ismételném, rettenetesen élveztem amikor én csináltam neki, és azt is amikor ő nekem. Nem érzünk egymás iránt semmit de azt tudom hogy én testileg nagyon kívánom őt.
Miért nem elégített ki engem teljesen? Miért mondta azt hogy meg undorodott? Lehet hogy ezután már nem akar majd a a barátom lenni?
(Egyébként ha valaki nem vágta volna le a szövegből, akkor mondom hogy mindketten fiúk vagyunk).
Ggggggaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssss!!!!!!!!!
Baxd meg a jó büdös curva famíliádat, mert összehánytam magamat a homokosságaitoktól!
Mivel még az első volt neki, és csak kíváncsi volt, megbánta. Ahogy elélvezett, a nemi izgalom is elmúlt... Nem baj. Várd meg, hogy felhozza ő a témát, ne erőltesd, mert csak elijeszted. Szerintem lesz még ilyen, mert élvezte ő is. :)
Amúgy mennyi idősek vagytok?
Na jó! Nagyon sok durva válasz érkezett! Utálom a homofób embereket,szégyeljék magukat azok a nyomorékok,akik bántják a kérdezőt!!! A kérdésre kéne válaszolni,nem trágárkodni!
Bocsáss meg kedves kérdező,de ezt le kellett írnom,szerintemis csak kíváncsi volt a barátod,de ha tényleg jóban vagytok,akkor továbbra is a barátod marad,ha pedig tetszenek a fiú testek,akkor talán keresned kéne magadnak egy hapsit,de ha már a barátod ezt visszautasította,azzal nem tudsz mit kezdeni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!