Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lefeküdnétek a kedvenc színészetekkel/énekesetekkel?
külsőleg értem h kedvenc. ha pl egy koncert után, forgatás helyszínén vagy buliban összeakadnátok és oda kerülne a sor, belemennétek?
persze nem ismeritek egymást és nem is találkoztok többé
nagyon kanosnak kéne lennie, hogy én kelljek neki :D de tekintettel arra, hogy egy pasinak nem kellek, belemennék hát :D
egyébként azok a pasik miért nem krvák, akik naponta másokkal fekszenek le? :)) ők sem különbek, csak van egy ún. himbilimbijük, amitől magasabb rangúnak érzik magukat.
Ha találkoznék vele, szégyellős mosollyal megkérném, hogy csináljunk egy közös fotót. Sőt, mivel tudom, hogy érdekli/benne él az ilyesmiben, megmutatnám neki az északi valláshoz kötődő tetkómat (ami nem, nem intim helyen van).
Lefeküdni nem feküdnék le vele, mivel, párkapcsolatban élek- és bármennyire is bejön Mikkelsen bácsi, a pasim, az az ÉN pasim :D
Na meg az ő ~ 185 centije és az én másfél méterem inkompatibilitási gondokat is okozna.
Na meg, ő épp dupla annyi idős, mint én, ami picit gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!