Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez lehet szakító ok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet szakító ok?

Figyelt kérdés

Barátnőm a szexualitás terén elég konzervatív. Nem szeret új pózokat kipróbálni, mindig csak az a 2-3-4 váltakozik. Én sokkal több szexre vágyom mint amit tőle kapok. Ő megelégedne heti 1 aktussal, míg én napi 3-ra is képes volnék. Az olyan dolgok, hogy szájba-,arcra-,testre élvezés szó sem lehet, mert nem engedi, és ki is jelentette hogy sohasem fogja. Fogamzásgátlót szed, így oda szoktam, de mindig panaszkodik amiatt is, hogy folyik utána benne. Fiatal vagyok, és nem szeretnék úgy megöregedni, hogy nem teljesültek be a szexuális vágyaim. Boldogtalannak érzem magam ez miatt.

Minden válaszra kiváncsi vagyok, jöhet bármi, csak trollok ne.

20F

2015. máj. 21. 12:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
54%
Ez is egy kiegyensúlyozatlan kapcsolat. Elképzelhető, hogy a barátnőd tulajdonképpen a szex-szel zsarol téged és szexmegvonással akar magához kötni. Sok nő itt rontja el az életét.
2015. máj. 23. 12:52
 22/29 A kérdező kommentje:
12:49- Nem, nagyon ritka. Pedig tudja, hogy imádom.
2015. máj. 23. 12:59
 23/29 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló an helyzet, csak kicsit másabb, gondolod írj privátot és elmesélem. Egyébként szakíts vele ha boldogtalan vagy és nem adja meg azt amire vágysz. A szex egy fontos alapja egy kapcsolatnak, csak úgy mint az őszinteség. Valószínűleg ha nem is szakítasz vele de előfordulhat, hogy megcsalod. Lehet fáj az őszinteség de jobb ha külön váltok.
2015. máj. 23. 19:38
 24/29 anonim válasza:
0%

Szerintem azért viselkedik így veled a b.nőd, mert...

Te jobban odáig vagy érte, és ő ezt érzi is.

Nem szeret téged annyira / vagy nem kíván annyira, mint ahogy Te őt.

Viselkedj vele úgy, ahogy Ő is veled. legyél hűvösebb, vagy ne keresd egy ideig.

hátha utána jobban vágyni fog rád.

25 f

2015. máj. 23. 22:40
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, utolsó, de ez badarság. Játszmázni a tinik szoktak, azt hagyd meg nekik. Egy nőnek majdnem mindennél fontosabb, hogy nőnek érezze magát melletted. Ehhez pedig az kell, hogy érezze: odavagy érte. Ez ne pincsikutyaság, nem papucsosság, ahogy a kisfiúk hiszik, hanem férfias őszinteség.
2015. máj. 24. 08:53
 26/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi az oka ennek az egésznek, azt tudod? Mert nagyon nehezen tudom elképzelni azt, hogy egy lány ennyire ellenálló legyen a szexszel kapcsolatban. Bántalmazták? Volt valaki, aki valami olyanra kényszerítette, amit nem akart? Esetleg az otthoni neveltetéséből fakad? (=úgy gondolja, hogy a szex bűn?)

Egyébként a kérdésedre visszatérve, szerintem lehet szakító ok az, amit leírtál. Ha nem passzoltok szexuálisan, és boldogtalan vagy, akkor felesleges húznotok egymás idejét. Én a helyedben szakítanék, és keresnék valakit, akivel sokkal jobban passzolok.

2015. máj. 31. 13:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress mást,mert hát így gondolom nem jó egyikőzöknek sem,de főleg neked,keress mást.
2015. jún. 8. 10:11
 28/29 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a szex nem működik, akkor halott dolog az egész. Bárki bármit is mond, a szex az alapja egy kapcsolatnak. S ha az igényeitek nem passzol össze, legyen az bármi, akkor csak ideig óráig bírjátok együtt. Úgyis az lesz a vége,hogy vagy szakítasz, mert megunod, vagy pedig megcsalod és később mentek szét. Mindenkinek olyan társat kell választania, aki passzol mindenben hozzá. Egy nehéz, fárasztó nap után mi is lehetne fontosabb,mint odabújni ahhoz, akit szeretsz és egy írtó jót szexelne vele :P 25/N
2015. jún. 18. 13:55
 29/29 mantis religiosa ***** válasza:
Dobd a csajszit öreg! Nem szerelmes beléd, csak elvisel, míg meg nem találja az igazit, hogy addig se legyen egyedűl. Felejtős a téma a részedről, ha jót akarsz magadnak.
2015. jún. 18. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!