Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szakító ok?
Barátnőm a szexualitás terén elég konzervatív. Nem szeret új pózokat kipróbálni, mindig csak az a 2-3-4 váltakozik. Én sokkal több szexre vágyom mint amit tőle kapok. Ő megelégedne heti 1 aktussal, míg én napi 3-ra is képes volnék. Az olyan dolgok, hogy szájba-,arcra-,testre élvezés szó sem lehet, mert nem engedi, és ki is jelentette hogy sohasem fogja. Fogamzásgátlót szed, így oda szoktam, de mindig panaszkodik amiatt is, hogy folyik utána benne. Fiatal vagyok, és nem szeretnék úgy megöregedni, hogy nem teljesültek be a szexuális vágyaim. Boldogtalannak érzem magam ez miatt.
Minden válaszra kiváncsi vagyok, jöhet bármi, csak trollok ne.
20F
Szerintem azért viselkedik így veled a b.nőd, mert...
Te jobban odáig vagy érte, és ő ezt érzi is.
Nem szeret téged annyira / vagy nem kíván annyira, mint ahogy Te őt.
Viselkedj vele úgy, ahogy Ő is veled. legyél hűvösebb, vagy ne keresd egy ideig.
hátha utána jobban vágyni fog rád.
25 f
Az, hogy mi az oka ennek az egésznek, azt tudod? Mert nagyon nehezen tudom elképzelni azt, hogy egy lány ennyire ellenálló legyen a szexszel kapcsolatban. Bántalmazták? Volt valaki, aki valami olyanra kényszerítette, amit nem akart? Esetleg az otthoni neveltetéséből fakad? (=úgy gondolja, hogy a szex bűn?)
Egyébként a kérdésedre visszatérve, szerintem lehet szakító ok az, amit leírtál. Ha nem passzoltok szexuálisan, és boldogtalan vagy, akkor felesleges húznotok egymás idejét. Én a helyedben szakítanék, és keresnék valakit, akivel sokkal jobban passzolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!