Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit kéne csinálnom? Számotokra ez szakító ok lenne?
Figyelt kérdés
A sztori röviden annyi, hogy a barátommal volt egy kisebb vitánk múlt pénteken, azóta nem beszéltünk meg semmi. Itt jön a bibi... A barátom nővérének megszületett a gyereke és én ezt FACEBOOK-RÓL TUDTAM MEG!!!! Ez a paraszt arra nem volt képes, hogy engem is tudat, hogy megszületett az unokahúga 4 NAPPAL EZELŐTT!!! Semmi. Egy szót nem szólt róla.... Ezen nem tudok túllépni... Főleg, hogy anyukám előtt is kellemetlenbe helyzetbe hozott ezzel engem, hiszen anyu mindennap kérdezgette tőlem, hogy megszületett-e már a gyerek... Mivan hogyvan stb, én meg mindig mondtam, hogy nem még nem. a nagy lófaszt nem, már 4 napja itt van ezen a világon..... Amiből én ki lettem hagyva..... Nagyon fáj és rosszulesik, és megalázó, hogy nem osztotta meg velem.... Szerintetek túlreagálom?2015. márc. 5. 10:02
1/5 anonim válasza:
"Szerintetek túlreagálom" ezzel árultad el magad,troll :)
2/5 anonim válasza:
Úgy érzed, hogy bár a nővére hordta ki, titkon tiéd a gyerek? Vagy nem értem, hogy miért akadsz ki emiatt.
Amúgy ha nem beszéltetek, akkor ez azt jelenti, hogy te sem kerested őt. Semmi jogod hápogni, hogy, miért nem szólt róla.
3/5 anonim válasza:
"volt egy kisebb vitánk múlt pénteken, azóta nem beszéltünk meg semmi"
Nem értem mit háborodsz fel.
4/5 anonim válasza:
Ha nem beszéltek, akkor miért kellett volna ezért külön felhívnia?
Ha annyira érdekelt, akkor kereshetted volna őket te, hogy mi van.
Egyébként sem szoktak mindenki külön értesíteni, sokan kiteszik fb-ra és ott megnézheti, aki akarja. Ennyi :)
5/5 anonim válasza:
Igen,a modorod, viselkedésed az lehet másoknál szakító ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!