Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene csinálnom? 16/l
Az a nagy helyzet, hogy van egy srác, akivel kb másfél éve nagyon jól kijövünk. Mellettem ül a suliban, de suli kívül rengeteget chatelünk is. Úgy vagyok vele kb mióta ismerem, hogy hol szeretnék vele többet, hol nem.
Ő nem tudom hogy van ezzel, de egyszer volt egy olyan gesztusa (félreérthetetlen volt..) amiből az jött le, hogy szeretne ő is többet. Sajnos/nem sajnos akkor épp én ezt nem így gondoltam.
Most éppen lehet, hogy én is nyitott lennék valamire, de nem akarom elhamarkodni a dolgot.. Ha a végén nem jól sülne el a dolog, soha nem tudnám megbocsátani magamnak... Nem tudom mit tegyek.
Kérdezd meg tőle, hogy nem lenne-e kedve valamikor találkozni.
21/f
Tisztelt Kérdező!
Talán te nem tudsz róla, de te is ugyanaz a fajta vagy. Csak még kissé prűd. Ha összejönnél vele, előbb-utóbb ledobnád a bugyit nem? Akkor meg? Szóval megvan ez benned, csak a gátlásaid miatt ezt későbbre halasztod. Ne legyél álszent, én ki tudnám belőled hozni azt,ami benned van ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!