Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes? Nem kell nagy ügyet csinálnom belőle? Őszinte válaszokat légyszi! 19L A barátom 21.
Na szóval. Majd 3 éve van barátom, minden jól működik, persze kisebb viták akadnak. Együtt tervezzük a jövőnket.
Van egy lány barátja, aki tudom, hogy tetszik neki. Egy ideig találkozgattak is. Mostanában már nem, de tartják a kapcsolatot. Egy városban lakunk és az egyik barátnőm ott dolgozik, ahol a csaj. Ezr azt mesél nekem. Bárhol meglátják egymást az utcán, cseverésznek, vigyorog rá a barátom.
Nem hagyott nyugodni a dolog, így belekukkantottam a facebookjába. A csajjal rengeteget beszélt a szexről, szexszel kapcsolatos dolgokról. Elmondta a csajnak, hogy szeretne vele lefeküdni, meg szépnek, kívánatosnak tartja. Szóval sorolhatnám, bár minden másról is eldumálgattak.
A kérdésem: Ne foglalkozzak ezzel? Tetszik neki és kész? Mert nem csinált semmmit amúgy, csak beszélgettek erről.
Elég naív lehetsz,ha ezzel nem foglalkozol.
Mondd el neki ,hogy belenéztél és láttál,amit láttál,egyszer nekem is volt hasonló és mikor hozzám vágta ,hogy csalódott mert belenéztem , Én annyival vágtam vissza,hogy nehogy térdre boruljak előtted,mikor Én csalódtam benned,hogy ekkora féreg vagy. 2 Napig harag volt aztán pámpám megcsalt a csajjal :D
Szóval ezzel foglalkozni kell,én is hülye voltam akkor,hogy nem léptem ...
Szerintem nem érdekli a csajt szóval hiába beszélget vele.
Az tény, hogy szeretné mással is csinálni.
Miből gondokod, hogt nem érdekli a csajt? Mi van, ha majd közeledik esetleg a csaj hozzá?
Amúgy igazatok van! Viszont tényleg sokat törődik velem. A csaj is tudja,hogy vagyok én.
Ez abnormális, és sztem normális kapcsolatban nem tolerálható.
Hogy én mit tennék?
*lassan elkezdenék egy másik fiúval bizalmas kapcsolatot létesíteni (titokban-e vagy nem az mindegy, attól függ kísérletet szeretnék-e tenni féltékennyé tenni a párom) de mindenesetre tartalékba tenni a fiút, kb úgy mint a párom ezt a csajt.
*Kérdőre vonni, döntés elé állítani és közölni vele, hogy velem is sokan le akar feküdni, mégsem foglalkozom vele.
*Hagyom félrekúrni, de akkor én is félrekúrok azzal akivel akarok, aztán eldől folytatjuk-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!