Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez természetes? Nem kell nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes? Nem kell nagy ügyet csinálnom belőle? Őszinte válaszokat légyszi! 19L A barátom 21.

Figyelt kérdés

Na szóval. Majd 3 éve van barátom, minden jól működik, persze kisebb viták akadnak. Együtt tervezzük a jövőnket.

Van egy lány barátja, aki tudom, hogy tetszik neki. Egy ideig találkozgattak is. Mostanában már nem, de tartják a kapcsolatot. Egy városban lakunk és az egyik barátnőm ott dolgozik, ahol a csaj. Ezr azt mesél nekem. Bárhol meglátják egymást az utcán, cseverésznek, vigyorog rá a barátom.

Nem hagyott nyugodni a dolog, így belekukkantottam a facebookjába. A csajjal rengeteget beszélt a szexről, szexszel kapcsolatos dolgokról. Elmondta a csajnak, hogy szeretne vele lefeküdni, meg szépnek, kívánatosnak tartja. Szóval sorolhatnám, bár minden másról is eldumálgattak.

A kérdésem: Ne foglalkozzak ezzel? Tetszik neki és kész? Mert nem csinált semmmit amúgy, csak beszélgettek erről.

2015. jan. 18. 12:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha régebben bepróbálkozott nála és a lány visszautasította akkor nem hiszem, hogy bármi történni fog.

Ha nem nyomult csak egyszerűen nem jöttek össze akkor pedig valószínű le fog feküdni vele. Innentől fogva a te dolgod hogyan kezeled a dolgot.

2015. jan. 18. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:
Azonnali hatállyal szakítanék a sráccal. Ez nálam már megcsalásnak számít sajnos. Ne beszélgessen már lányokkal olyanról, hogy le akar velük feküdni. Az elképzelhető, hogy le akar, de azt még magának se merje bevallani, nemhogy a csajnak!
2015. jan. 18. 12:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem természetes az, hogy kapcsolatban van, és más lányokkal arról beszél, hogy lefeküdne velük...

Tőled sem volt szép, hogy a Facebook-ján kutogatsz, de úgy látszik, nem volt alaptalan a gyanúd.

Javaslom, hogy hagyd ott, mert előbb-utóbb meg fog csalni. Jobb, ha te hagyod ott, mert akkor neked kevésbé fog rosszul esni.

2015. jan. 18. 12:44
 14/23 A kérdező kommentje:

Hát csak célozgat neki a szexre. A lányt szerintem zavarja, hogy vagyok én, szerintem ez korlátozza abban, hogy bármit is lépjen. Mert a barátom nyomult rá, de a csaj nen reagált rá sok mindent.

Amúgy nem köszön nekem a lány, igaz nem is ismerjük egymást, de szerintem tudja, sőt tuti tudja, hogy én vagyok a bnője.

2015. jan. 18. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem számít, hogy a lány akarja-e, vagy hogy megtörténik-e vagy sem a megcsalás.

Már a barátod szándéka miatt szerintem jobban teszed, ha szakítasz vele.

2015. jan. 18. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor nézz bele más magánéletébe, ha biztosan tudod, hogy fel tudod dolgozni.

Az én nőm is belenézett a telefonomba, 5 év után szakítottunk. Teljesen feleslegesen. Ős is belátja.

2015. jan. 18. 12:48
 17/23 anonim ***** válasza:

"Hát csak célozgat neki a szexre. A lányt szerintem zavarja, hogy vagyok én, szerintem ez korlátozza abban, hogy bármit is lépjen. Mert a barátom nyomult rá, de a csaj nen reagált rá sok mindent."

Szóval te tudod tolerálni, hogy melletted a pasid más lányra nyomul, és ha lenne lehetősége, valószínűleg meg is dugná? :o

Dehogy normális.... Hacsak van valamennyi önbecsülésed, nem tűrnéd ezt. Lapát..

2015. jan. 18. 13:05
 18/23 A kérdező kommentje:
Értem. Mostanában nem beszéltek, találkoztak, kivéve egy hete. A bnőm mesélte, hogy csörgött a csaj/kolléganője telója többször is, de nem hallotta kivel beszélt, mert kiment beszélgerni. Aztán mikor utoljára csörgött kiment az utcára, ahol ott volt a barátom. Nem sokáig diskuráltak+elvonultak. Fbon nem beszélnek.
2015. jan. 18. 13:16
 19/23 anonim ***** válasza:
"Elmondta a csajnak, hogy szeretne vele lefeküdni" Na nálam itt lenne vége a dolognak.
2015. jan. 18. 13:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Attól még lapát.

De ilyenkor meg tudod mi fog történni?

A pasid le fog feküdni a csajjal, és aztán megbánja. Majd elkezdesz hiányozni neki.. egyre-egyre jobban. (Mert ugye akivel együtt vagy 3 éve, azzal úgy kialakult majdnem egy közös élet stb.) Lehet összejön a csajjal, de lehet nem. Ha összejön vele akkor is hiányozni fogsz neki. Esetleg majd próbálkozni fog hogy visszafogadd. Szóval szánalom, de általában ez szokott lejátszódni, hacsak nem ez a csaj annyira belevalótökéletes, hogy eszébe se fogsz jutni mellette. De akkor is jobban jártál, mert megszabadultál egy pronlémától aki nem is szeretett.

2015. jan. 18. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!