Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes? Nem kell nagy ügyet csinálnom belőle? Őszinte válaszokat légyszi! 19L A barátom 21.
Na szóval. Majd 3 éve van barátom, minden jól működik, persze kisebb viták akadnak. Együtt tervezzük a jövőnket.
Van egy lány barátja, aki tudom, hogy tetszik neki. Egy ideig találkozgattak is. Mostanában már nem, de tartják a kapcsolatot. Egy városban lakunk és az egyik barátnőm ott dolgozik, ahol a csaj. Ezr azt mesél nekem. Bárhol meglátják egymást az utcán, cseverésznek, vigyorog rá a barátom.
Nem hagyott nyugodni a dolog, így belekukkantottam a facebookjába. A csajjal rengeteget beszélt a szexről, szexszel kapcsolatos dolgokról. Elmondta a csajnak, hogy szeretne vele lefeküdni, meg szépnek, kívánatosnak tartja. Szóval sorolhatnám, bár minden másról is eldumálgattak.
A kérdésem: Ne foglalkozzak ezzel? Tetszik neki és kész? Mert nem csinált semmmit amúgy, csak beszélgettek erről.
Ha régebben bepróbálkozott nála és a lány visszautasította akkor nem hiszem, hogy bármi történni fog.
Ha nem nyomult csak egyszerűen nem jöttek össze akkor pedig valószínű le fog feküdni vele. Innentől fogva a te dolgod hogyan kezeled a dolgot.
Nem, egyáltalán nem természetes az, hogy kapcsolatban van, és más lányokkal arról beszél, hogy lefeküdne velük...
Tőled sem volt szép, hogy a Facebook-ján kutogatsz, de úgy látszik, nem volt alaptalan a gyanúd.
Javaslom, hogy hagyd ott, mert előbb-utóbb meg fog csalni. Jobb, ha te hagyod ott, mert akkor neked kevésbé fog rosszul esni.
Hát csak célozgat neki a szexre. A lányt szerintem zavarja, hogy vagyok én, szerintem ez korlátozza abban, hogy bármit is lépjen. Mert a barátom nyomult rá, de a csaj nen reagált rá sok mindent.
Amúgy nem köszön nekem a lány, igaz nem is ismerjük egymást, de szerintem tudja, sőt tuti tudja, hogy én vagyok a bnője.
Nem számít, hogy a lány akarja-e, vagy hogy megtörténik-e vagy sem a megcsalás.
Már a barátod szándéka miatt szerintem jobban teszed, ha szakítasz vele.
Akkor nézz bele más magánéletébe, ha biztosan tudod, hogy fel tudod dolgozni.
Az én nőm is belenézett a telefonomba, 5 év után szakítottunk. Teljesen feleslegesen. Ős is belátja.
"Hát csak célozgat neki a szexre. A lányt szerintem zavarja, hogy vagyok én, szerintem ez korlátozza abban, hogy bármit is lépjen. Mert a barátom nyomult rá, de a csaj nen reagált rá sok mindent."
Szóval te tudod tolerálni, hogy melletted a pasid más lányra nyomul, és ha lenne lehetősége, valószínűleg meg is dugná? :o
Dehogy normális.... Hacsak van valamennyi önbecsülésed, nem tűrnéd ezt. Lapát..
Attól még lapát.
De ilyenkor meg tudod mi fog történni?
A pasid le fog feküdni a csajjal, és aztán megbánja. Majd elkezdesz hiányozni neki.. egyre-egyre jobban. (Mert ugye akivel együtt vagy 3 éve, azzal úgy kialakult majdnem egy közös élet stb.) Lehet összejön a csajjal, de lehet nem. Ha összejön vele akkor is hiányozni fogsz neki. Esetleg majd próbálkozni fog hogy visszafogadd. Szóval szánalom, de általában ez szokott lejátszódni, hacsak nem ez a csaj annyira belevalótökéletes, hogy eszébe se fogsz jutni mellette. De akkor is jobban jártál, mert megszabadultál egy pronlémától aki nem is szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!