Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akiknek ez természetes?
Ha párkapcsolatokról van szó, mindig mindenhonnan azt hallom, hogy a fiúknak sok szabad teret kell hagyni, nem szabad őket faggatni, hagyni kell had bulizzanak, had éljék a saját életüket.
De olyan fiúk nincsenek akik, szívesen töltenek sok időt a barátnőjükkel, és nem azon rágódnak hogy most így szabad tér meg úgy szabad tér, nem kell őket faggatni mert természetesnek veszik, hogy mindent elmondanak a párjuknak, és szívesebben sétálgatnak velük, vagy néznek meg egy jó filmet, minthogy bulizzanak.
En ilyen vagyok.
A baratnommel egy az erdeklodesi korunk es a barati korunk is.
Bulizni is csak vele szeretek. Azert, mert a buliban szeretek ittasan erotikusam tancolni, es ha van baratnom, akkor csak vele csinalok ilyet. Igy nelkule unalmas a buli.
Én amikor megismertem a párom minden időt vele akartam tölteni amit csak lehet. Egyszer 500km utaztam hogy egy órát vele legyek. Azóta is ő a mindenem és csak vele lennék mindig ha tehetném. Akinek szabd tér kell...igazából ne is értem...ez mit jelent...
Ha valakik eldöntik hogy holnaptól egymáshoz tartoztok akkor felelősek vagytok egymásért, a kapcsolatért. Persze van hogy nem mindig vannak együtt de arra törekednek hogy egymás mellett legyenek, hiszen szeretik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!