Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet szakító ok?
Figyelt kérdés
Barátnőm a szexualitás terén elég konzervatív. Nem szeret új pózokat kipróbálni, mindig csak az a 2-3-4 váltakozik. Én sokkal több szexre vágyom mint amit tőle kapok. Ő megelégedne heti 1 aktussal, míg én napi 3-ra is képes volnék. Az olyan dolgok, hogy szájba-,arcra-,testre élvezés szó sem lehet, mert nem engedi, és ki is jelentette hogy sohasem fogja. Fogamzásgátlót szed, így oda szoktam, de mindig panaszkodik amiatt is, hogy folyik utána benne. Fiatal vagyok, és nem szeretnék úgy megöregedni, hogy nem teljesültek be a szexuális vágyaim. Boldogtalannak érzem magam ez miatt.
Minden válaszra kiváncsi vagyok, jöhet bármi, csak trollok ne.
Az a legnagyobb baj, hogy azt sem lehet mondani, hogy még nem nyitott. Lassan 2 éve leszünk együtt, és még mindig nem érzem azt, hogy teljesen egymáséi volnánk. Meztelenkedni sem szeret úgy. Szeretem mert nagyon aranyos, de ha belegondolok, hogy életem végéig ilyen lesz a szex, elbizonytalanodom.
2015. máj. 21. 13:12
12/29 A kérdező kommentje:
Az én hozzáállásomon már nem lehet mit változtatni, végtelen türelmes embernek tartom (tartottam?) magam. Úgy kezeltem mint egy királynőt. Mindent megadok neki.
2015. máj. 21. 13:15
13/29 anonim válasza:
A kulcs az hogy boldog vagy e. Ha nem, nincs mirol beszelni, valtani kell
2015. máj. 21. 13:19
14/29 anonim válasza:
Na akkor hatsd el a p.csaba...ha életed végéig csak zsepivel markol ra a farkadra akkor a fene megette
2015. máj. 21. 13:19
15/29 A kérdező kommentje:
Most komolyan, betegesnek számít a napi 2-3 szex? 20 évesen?!
2015. máj. 21. 13:22
16/29 A kérdező kommentje:
Mármint elméleti síkon, mert a gyakorlatban sajnos nem valósul meg.
2015. máj. 21. 13:23
17/29 anonim válasza:
nem olvastam végig, de lehet.
Alapból ha feljön, hogy szakítanál vele egy tulajdonsága miatt (legyen kicsi vagy nagy), akkor nem működik valami.
2015. máj. 21. 15:25
18/29 anonim válasza:
Dehogyis betegesek az elvárásaid. Ezen a téren nem passzoltok, keresned kéne mást. :)
2015. máj. 21. 16:00
19/29 anonim válasza:
Na, még egyszer elmondom. Nem mindenkivel passzolunk össze, kérdező. A barátnőd nem szeret téged szerelemmel, akármilyen jó pasi vagy is, mert nem illetek össze. Belőle ennyit tudtál kihozni. Tanulj ebből, és lépj tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!