Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valasztani kellene, melyik mesefiguraval fekudnel le?
Figyelt kérdés
Nem troll kerdes csak komolytalan xd2015. máj. 21. 02:41
3/24 anonim válasza:
Spongyabobon annyi a lyuk, hogy <3
5/24 anonim válasza:
Aladdin. Jól néz ki és amúgy is az olyan fiúk tetszenek akiknek "van" hajuk, mellesleg a teste is rendben van. ;)
De mint karakter is nagyon rendes, egyedül az a rossz, hogy nincs munkája, ezért lopkodnia kell. Ez az egy negatívuma van, a pénztelenség.
7/24 mantis religiosa válasza:
Lois Griffin (Family Guy)
8/24 anonim válasza:
én lefekszenék :
-jázminal az aladinbol,
-family guybol a vörös csajjal is.
-pokáhontásszal is
-shrek ből fiona genyóval is közösülnék.
-frédi béniből vilmával és a másikkal- [link]
-dr buboba bejön nekem még ursula
-schobxy doobol a az összes csajt.
hát nem tudom lényegébe az összes csajt a mesékből , nekem ilyen kurvi jo az izlésem igen,
9/24 anonim válasza:
Aranyhaj vagy elsa a frozenből :D ha az animációs mese nem játszik akkor pedig Jane a tarzanból vagy Mulan, ő nem kifjezetten a kinézete miatt hanem mert csak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!