Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok mit álszenteskednek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok mit álszenteskednek folyton a szex témát illetően?

Figyelt kérdés

A legtöbb csaj, kb. besértődik ha feljön a téma, főleg a fiatalabbak, meg hogy mi férfiak milyen bunkó perverz disznók vagyunk hogy egy teljesen természetes dologról nyíltan tudunk beszélni.

Tisztában vagyok vele hogy ez magánügy, de szerintem főleg csak barátnő esetén lehet azt mondani hogy ehhez senkinek semmi köze(máskor is lehet csak az álszenteskedés)

Komolyan mint ha bennük nem dúlnának a hormonok, nem lenne nedves a pinájuk a fasztól és mint ha nem nézegetnék/fotózgatnák magukat meztelen a tükör előtt. Bár ha megkérdezed hogy hogyan szereti akkor ő egy ártatlan kislány.

Minek kell ez a színfalazás, nem attól lesz valaki k**va hogy szereti a szexet. Mindenki szereti a szexet. Néha már úgy idegesít, hogy jajj kell "szerelem, érzések, rózsaszínköd", és oké, de nem a szerelemről beszélek, én a testi élvezeteken alapuló állatias primitív szeretkezésről! :D

Miért kell úgy beállítani mint ha ez valami ördögtől való dolog lenne. Miért rossz az ha élvezzük?

Na bumm!

2015. máj. 20. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én nem ilyen vagyok, van barátom, vele is és másokkal is nyíltan elbeszélgetek én bármiről :)
2015. máj. 20. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok szexelni, de nem hiszem, hogy ez a páromon kívül bárkire is tartozna (és igen, én nem szoktam egyéjszakázni). Természetes dolog, hogy csinálom, de az nem természetes, hogy olyan emberek kérdezgetnek róla, akikkel nem vagyok olyan bizalmi kapcsolatban, sztem bunkóság is. És aztán még persze én vagyok a savanyú meg a nebáncsvirág meg a mittudomén...

De ilyenkor nem eljátszom az ártatlant, mert hazudozni nem szeretek, hanem megmondom, hogy bocsi, de ehhez semmi közöd, vagy hogy ezt nem így is itt fogom megtárgyalni.

2015. máj. 21. 00:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

a párommal én is beszélek róla. mással miért kéne? mi bajod lesz attól, ha nem tudod meg hogy szeretek dugni?

viccelődés oké, de a vágyaimhoz semmi köze senkinek, amíg én nem döntök másként.

2015. máj. 21. 03:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert mitől olyan nagy titkok azok, hmm ? :)
2015. máj. 22. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem titok, de nem tartozik másra. Magánügy. Legalábbis én így érzem, és aki velem beszél, lesz szíves tiszteletben tartani :).
2015. máj. 22. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!