Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek már volt nagyon gáz helyzetetek szex közben?
Rokonlátogatóban voltunk barátnőmmel és hát a nagymamája szinte vak, kb fél métert lát előre.
Mi elvonultunk a vendégszobába, már eléggé magunkkal foglalkoztunk amikor azt hallottam, hogy nyikorog a padló, mind a ketten lemerevedtünk, aztán benyitott a kedves mama. Odacammogott a polchoz és elővett 2 poharat...
Mi meg közben levegőt sem mertünk venni.
Kiment mi nevettünk egyet aztán folytattuk.
olyan gáz helyzet nem volt, amikor én vagy a barátom csinált volna valamit. nem is lehetne, mert nálunk nincs az hogy fingani gáz, szarni gáz, böfögni gáz stb.
és olyan sem volt hogy valaki meglátott volna. nem szexelünk akkor, ha azon kell izgulni hogy valaki meglát-e.
Kollégiumban a barátom szobájába visszaérve éltünk a lehetőséggel, hogy senki nem volt bent. Nem hangoskodtunk, de nem is suttogtunk. Elég sok mindent átbeszéltünk, kinek hogyan jó... melyik pózban, hisz még a kapcsolat elején voltunk. Párom szeretett volna a számba elélvezni, mert olyanban még soha nem volt része. Egy bő fél órán át szeretkeztünk a félhomályban és a végén a számba élvezett.
Másnap reggel gyanús volt, hogy szobatársa bent van a szobában, mert nem láttuk/hallottuk bejönni. Azt mondta hajnalban ért vissza és ennyiben is maradt a dolog.
Hónapokkal később szétmentünk a párommal, majd rá pár napra megkeresett a szobatársa és elmondta, hogy azóta a bizonyos este óta rólam álmodozik. Fűzött rendesen, azt mondta álmai nője vagyok és olyan szexről álmodik amit aznap este látott, hallott... Még a számba élvezést is felhozta valamilyen formában. Nekem meg az egész egy villámycsapás volt és kétségbeesetten egy szó nélkül elrohantam.
Nem jöttünk össze és még baromi kínosan is éreztem magam jódarabig, hiába volt hónapokkal az eset után. Fogalmam sincs hogy nem vettük észre, hogy ő is a szobában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!