Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cross-dresser sráccal (aki szeret nőnek öltözni) milyen a szex? Mit kell csinálni a lánynak
ez egy szexkapcsolat illetve barátság köztünk. Csináltunk már pár perverz dolgot de most vallotta be a srác h szeret nőnek öltözni. Nekem egyébként semmi bajom nincs ezzel, kicsit érdekel is (bár nem izgat fel)
a pasi egyébként vékony, hosszúhajú és goth, szal nőies kicsit tényleg. de emellett meg nagyon férfias is. szóval érdekes :D
de nem igazán tudom egy lánynak mi a szerepe ebben.
mármint... én csak asszisztálok hozzá, v nem? értem h sminkeljem ki meg ilyenek, de mi az a plusz, amit egy lány az ilyenbe bevihet. hogyan kell egy pasit "nővé nevelni"?
természetesen hetero a srác csak a tudatlanok számára mondom. szexben szubmisszív. abban bízom h valaki tapasztaltabb is ír ide bár erre kicsi esélyt látok, de hátha ^^
Beszéld meg vele, hogy mit szeretne.
Lehet hogy arra vágyik, hogy egy kicsit legyél vele keményebb és irányíts te. De az is lehet, hogy azt szeretné, hogy análisan szerezz neki örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!