Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-40-es nők miért nyomulnak ennyire? Tényleg ennyire elkeseredettek lennének?
Szeretek idősebb nőket elcsábítani, de nem akarok tőlük semmi komolyat. Igazából csak párszor használom őket és szélnek eresztem őket. Sokan mégsem veszik a lapot és lépnek tovább, hanem hetekig házalnak még, próbálnak megtartani.
21f
"Az simán hihető, ha jó vagy az ágyban, akkor ezt esetleg szeretnék rendszeresíteni"
És ne legyen nagy az arcom...:D
Nem hiszel neki? Miért??
De hiszen ez a gyakori, itt minden pasinak 20 centis van, és 2 órát bírja, minden nő 2 perc alatt elmegy és imádja, ha a pasi a szemébe spriccel... Egy ilyen univerzumban szerintem tök hihető, hogy 30-as bombázók 21 éves srácok után rohannak, hogy használja már őket, és amint újra tudnak járni már megy is a pasi kergetése.
akaszd fel magad idiota...dugj meg veled egykorut
ki a francnek kellenel? maximum egy menetre
kit erdekel most hencegni akartal a kerdeseddel?
lol
Én azt nem értem, hogy huszonéves létedre miért vagy arra büszke, hogy öreg nőket fektetsz meg? :D (Elnézést minden idősebb nőtől, de egy taknyos 20 éves kölyökhöz képest igenis öregnek számítanak). A fiatal nők körében már nem vagy akkora parti? :)
Egyébként én sem értem, miért akarna egy idősebb nő egy fiút magának? Én, 23 éves nőként is olyan férfiakat keresek/kerestem, akiknek van biztos egzisztenciájuk, mivel nem akarom eltartani a saját palimat. És őszintén szólva szerintem senki sem vesz komolyan, egy kisfiút, aki eljátssza a nagymenőt, miközben valószínűleg még mindig anyukája mossa az alsónadrágját. :) Már ha ebből a csodás sztoriból akár egy szó is igaz.
amúgy 30 éves nő nem számít öregnek!
és főleg én nem tartozom az öreges kategóriába
bár nem még egy menetre se kellenél..szerintem.
ugyanis a viselkedésed miatt szóba se állnék ilyennel
és kb.24-nek hisznek rendszeresen. ;)
hosszú kapcsolatra nem hinném hogy kellenél másoknak esetleg max szex.
amúgy meg nem tetszenek a magyar pasik úgyhogy ne is írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!