Mi lehet velem a baj, ha folyton szűz csajok nyomulnak rám, akarnak járni velem? Egy kiéhezett szexmániás fiatal csaj miért nem jár velem? :D
Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 16:46
1/10 anonim válasza:
Nekem írhatnak a szexmániás fiatal csajok. :D
2/10 anonim válasza:
Ha neked nem kellenek küldd hozzám őket ^^
4/10 anonim válasza:
Hmmm. Micsoda problémák. Hát vedd el a szüzességüket, és csinálj belőlük szexmániás csajszikat. Teljesen igényeidhez formálhatod őket...
5/10 anonim válasza:
Minden szexmániás lány volt szűz. Az esély adott.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak az baj,hogy még nem akarnak szexelni. :'(
2015. ápr. 9. 17:04
7/10 anonim válasza:
Hehe :D
Szűzen is "szexmániás" voltam. Ezt úgy értem, hogy akartam már, és vágytam rá, csak nem jött el a megfelelő ember.
Szóval ne gondold azt, hogy jaj, szűz, akkor prűd is meg minden...
Egyébként meg, ha jó vagy, akkor a szűz csajból olyan szexmániásat tudsz csinálni, hogy alig tudsz majd lépést tartani :P
8/10 A kérdező kommentje:
HÁt ezekből tuti nem, még masztizni sem szoktak. XD
2015. ápr. 9. 17:18
9/10 anonim válasza:
Honnan tudod?
Csak mert azt mondják?
Elárulok neked valamit: valószínűleg hazudnak...
Kivéve, ha nagyon fiatalok.
Hány évesek?
10/10 anonim válasza:
Nagyon is akarnak szexelni, elhiheted. Csak még nem tudják hogy kezelni. És ha te balfék vagy, nem is fogják tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!