Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, aki bevallotta, hogy a képeimre szokta kiverni! Szerintetek mit csináljak? Maradhat ez még barátság? Vagy már az sem? F/18
A barátod egy idióta, már ne hari. Nekem is van heteró barátom, akire totálisan rá voltam izgulva, sokáig rendszeresen vertem a képeire, de nem jelentettem ezt be neki, mert tudom, valszeg zavarba hozná. Szép lassan túltettem magam rajta. Ami nem megy, azt ne erőltessük. Megmaradtunk barátnak.
Ha a te barátod folyamatosan nyomul (abból kiindulva, hogy már korábban is volt egy ugyanilyen kérdés, csak a képreverős sztori új fejlemény) annak ellenére, hogy egyértelművé tetted, nem akarsz többet barátságnál, akkor érdemes elgondolkozni, vajon tényleg barátkozni akar, vagy csak az ágyadba kerülni? Mert sztem inkább az utóbbi eset forog fent. Ha a barátságotok annyira fontos lenne neki, mint Neked, akkor Rád hallgatna, nem a farkára.
Ha viszont mindenképp meg akarod tartani barátként, akkor fektess le világos határvonalakat, mi az, ami Neked nem fér bele a baráti viszonyba. Ez a vallomás pl. sztem nem kell, hogy beleférjen. Aztán ha nem bírja türtőztetni magát, dobd, mindkettőtöknek jó sok szívást spórolsz meg ezzel.
Egyet értek az előzővel. Én is voltam úgy, hogy bejött egy barátom. De mivel a barátság fontosabb volt, nem mondtam neki ilyeneket. Ha csak meg akartam volna kapni, akkor igen.
Vagyis hülyéskedés a dologgal még belefér, de ilyen nyomulás már nem.
21 és 22: sokan totálisan heterók, aztán nicsak egyszer egy élmény kapcsán ráébrednek, hogy bizony biszexek...
Ha a kérdező megengedi, miért ne lehetnének továbbra is barátok?? Ha nem tetszett, akkor egyszer történt meg, ha pedig tetszett, akkor nem évtizedek múlva jön rá, hogy...
Lásd a sok ma ötvenkörülit, aki a szexuális elnyomás-elnyomorítás idején volt fiatal és most kétségbeesetten szeretne pótolni valamit a pótolhatatlanból... :((
Attól függ, hogy milyen ez a barátság. Mióta ismered? Mert ha egyszer megtörténik is ilyesmi, nem biztos, hogy ő is meleg, ebben a korban sok minden nem tisztázott bennünk. Lehet nem lesz jó neki, s neked lesz finom:). Nem lehet tudni előre. Egy biztos, ha ez barátság, akkor ki fogja állni ezt is, hiszen, ha bármelyőtöknek nem lesz jó, nyilván nem fogja tovább erőltetni ezt.
Tehát tőletek függ, hogy mi lesz. Ha már ez így nyíltan felvetődött, akkor inkább próbáljátok ki, s legyetek túl rajta, így nem marad "gócként" bennetek. Mert ha már egy ekkora bizalmat is kiálltok, lehet, h ezek után még jobb barátok lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!