Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, aki bevallotta, hogy a képeimre szokta kiverni! Szerintetek mit csináljak? Maradhat ez még barátság? Vagy már az sem? F/18
"hát azért,mert többet akar"
Ellenedre lenne a dolog vagy sem? Úgy értem, ha itt felteszed a kérdést, akkor az nekem valahogy azt sugallja, hogy nem egyértelmű NEM a válasz vagy tévedek?
OK, és erre kérdeztem, hogy ez nagyon ellened van, vagy elgondolkoztatott? :)
Ha abszolút nem érdekel, akkor mondd meg neki, és kész...
Ha esetleg igen, hát akkor...el kell döntened, hogy ez belefér-e neked vagy sem...
Ha határozott nemet mondasz, és elfogadja, akkor a barátság szerintem megmaradhat. Ha igent mondasz, akkor is.
Ha nemet mondasz, és ő továbbra is nyomul, akkor valszeg jobb megszakítani a kapcsolatot vele.
Tudod van az a mondás, hogy embert barátjáról madarat tolláról.
Vagyis mivel a haverod meleg valszeg te is az vagy csak még nem ismered be magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!