Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy barátom, aki bevallott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, aki bevallotta, hogy a képeimre szokta kiverni! Szerintetek mit csináljak? Maradhat ez még barátság? Vagy már az sem? F/18

Figyelt kérdés
Ez olyan kényes téma,hogy még magam sem tudom,hogy mit csináljak!

2013. dec. 8. 17:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"hát azért,mert többet akar"

Ellenedre lenne a dolog vagy sem? Úgy értem, ha itt felteszed a kérdést, akkor az nekem valahogy azt sugallja, hogy nem egyértelmű NEM a válasz vagy tévedek?

2013. dec. 8. 17:17
 12/27 A kérdező kommentje:
11.:nem értem a kérdésedet,nem tudom,h ellene lennék-e a barátságnak,azért tettem fel a kérdést,csak van vmi megoldás,nem?,,,nagyon fura lenne ezután így barátkozni
2013. dec. 8. 17:19
 13/27 anonim ***** válasza:
hat en tutira befejeznek vele minden kapcsolatot...
2013. dec. 8. 17:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Sztem le kellene vele ülni beszélgetni. Ha tiszteletben tartja, hogy te nem akarsz tőle többet, akkor sztem maradhattok barátok, mert tisztel annyira, hogy nem mászik rád, és az meg azt jelenti, hogy fontos neki a barátságotok. Amúgy attól nem fog megváltozni a barátságotok, hogy a másik meleg.
2013. dec. 8. 17:23
 15/27 anonim ***** válasza:
itt 11-es: azt írod, hogy többet akar...pontosan mit szeretne?
2013. dec. 8. 17:27
 16/27 A kérdező kommentje:
ha mér megkérdezted,orálisan kielégíteni és kiverni nekem
2013. dec. 8. 17:30
 17/27 anonim ***** válasza:

OK, és erre kérdeztem, hogy ez nagyon ellened van, vagy elgondolkoztatott? :)

Ha abszolút nem érdekel, akkor mondd meg neki, és kész...

Ha esetleg igen, hát akkor...el kell döntened, hogy ez belefér-e neked vagy sem...

Ha határozott nemet mondasz, és elfogadja, akkor a barátság szerintem megmaradhat. Ha igent mondasz, akkor is.

Ha nemet mondasz, és ő továbbra is nyomul, akkor valszeg jobb megszakítani a kapcsolatot vele.

2013. dec. 8. 17:32
 18/27 SullaFelix89 ***** válasza:
12%

Tudod van az a mondás, hogy embert barátjáról madarat tolláról.

Vagyis mivel a haverod meleg valszeg te is az vagy csak még nem ismered be magadnak.

2013. dec. 8. 17:34
 19/27 A kérdező kommentje:
nem gondolkodtatott el,,az gondolkodtatott el,h a barátság megmaradhat-e
2013. dec. 8. 17:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha elfogadja a "nem" választ tőled, akkor igen, megmaradhat.
2013. dec. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!