Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy 17-18 éves koromban kezdtem el "kételkedni" a nemi identitásomban?
Kicsit össze vagyok zavarodva...szóval egészen kb 17 éves koromig egy szikra kétség nem volt bennem afelől, hogy a férfiakhoz vonzódom. Már óvodában is volt "szerelmem", meg kisiskolás koromban és gimnáziumban is. Mindegyik fiú volt, ugye. De egyszer csókolóztam egy lánnyal és nagyon jó érzés volt...és észrevettem(ezt régebb óta), hogy filmekben szexjeleneteknél szinte mindig a nőket nézem, nem a pasikat. Az utcán mindkét nemet végigmérem. Eddig mindig fiúktól jöttem zavarba, de mostanában párszor előfordult, hogy a lányoktól is. És...az utcán valahogy sokkal több szép csajt látok, mint jóképű pasit, ez jelent valamit? És mostanában gondolkoztam el azon is, hogy a női testet szebbnek tartom, mint a férfi testet. Egyre többet gondolok nőkre, és ettől megijedtem.
Segítenétek, hogy tisztában lehessek magammal? Hülye vagyok tudom, de kérlek normális válaszokat írjatok. Nyugodtan tehettek fel kérdéseket, de ne privátban, oda ne írjatok.
19/L
Én is ugyanígy vagyok! Én is 17 évesen kezdtem el ezen gondolkodni (még mindig annyi vagyok) de sajnos még nem jutottam semmire, mert még nem próbáltam lánnyal, de nagyon tetszik egy, és szeretném vele kipróbálni :P Amit az utcajelenetekről írtál, az is teljes mértékben igaz rám. Óhh, bárcsak tudnám mi van :D
Egyébként én is "képzelgek" milyen lehet lánnyal járni, én el tudom képzelni, akár azt is, hogy nővel éljek.
Én átadtam magam az időnek... az mindent megold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!