Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy 17-18 éves koromban kezdtem el
"kételkedni" a nemi identitásomban?
Figyelt kérdés
Kicsit össze vagyok zavarodva...szóval egészen kb 17 éves koromig egy szikra kétség nem volt bennem afelől, hogy a férfiakhoz vonzódom. Már óvodában is volt "szerelmem", meg kisiskolás koromban és gimnáziumban is. Mindegyik fiú volt, ugye. De egyszer csókolóztam egy lánnyal és nagyon jó érzés volt...és észrevettem(ezt régebb óta), hogy filmekben szexjeleneteknél szinte mindig a nőket nézem, nem a pasikat. Az utcán mindkét nemet végigmérem. Eddig mindig fiúktól jöttem zavarba, de mostanában párszor előfordult, hogy a lányoktól is. És...az utcán valahogy sokkal több szép csajt látok, mint jóképű pasit, ez jelent valamit? És mostanában gondolkoztam el azon is, hogy a női testet szebbnek tartom, mint a férfi testet. Egyre többet gondolok nőkre, és ettől megijedtem.
Segítenétek, hogy tisztában lehessek magammal? Hülye vagyok tudom, de kérlek normális válaszokat írjatok. Nyugodtan tehettek fel kérdéseket, de ne privátban, oda ne írjatok.
A nemi orientáció változhat az évek során. Lehet, hogy eddig elnyomtad magadban az ilyen irányú vágyaidat, és a szülői/társadalmi elvárásoknak próbáltál megfelelni, csak most, ahogy kezdesz önállósodni, tört felszínre a valódi irányultságod. Szóval számíts arra, hogy lehet, leszbi leszel, vagy legalábbis valamilyen mértékig biszex. Ijesztőnek hangozhat, de előbb-utóbb megbékélsz majd vele. A boldogság egyik kulcsa, hogy fogadd el önmagad.
2013. jún. 24. 00:08
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy lehet, hogy eddig elnyomtam magamban. De az az igazság, hogy szerintem nem. Megpróbáltam visszaemlékezni olyan pillanatokra, amikor megkívántam volna egy lányt vagy valami hasonlóra, de semmi ilyenre nem emlékszem. Csak ez a tv-s dolog van egyedül. Pedig láttam már jó párszor meztelen női testet(pl. öltözőben), de eddig szerintem tényleg nem érdekelt ez a dolog.
2013. jún. 24. 00:13
3/12 anonim válasza:
Mintha csak magamat "hallanám " :)
2013. jún. 24. 00:30
4/12 A kérdező kommentje:
De örülök, hogy nem vagyok egyedül!! Neked van valami tipped, hogy ez akkor mi történik velem/velünk? Vagy te is olyan bizonytalan vagy mint én?
2013. jún. 24. 00:32
5/12 A kérdező kommentje:
Elsőnek, ezt kihagytam: ha kiderülne, hogy tényleg van bennem egy ilyen erős hajlam, nagyon szégyelleném, ez igaz. De nekem anyukámmal nagyon nagyon jó volt a kapcsolatom, neki mindig mindent elmondtam(jó hát majdnem :D), szóval ha akkor ilyen járt volna az eszembe, biztos elmondtam volna neki.
2013. jún. 24. 00:39
6/12 anonim válasza:
Akivel csókolóztál azzal jóban voltál?egy közeli barát volt, vagy egy idegen?
és előtte fiúval smáároltál már?
2013. jún. 24. 01:17
7/12 A kérdező kommentje:
Csak látásból ismertem, a barátnőm barátnőjének a barátnője volt :D Egy diszkóba mentünk szülinapot ünnepelni és ott történt. De ne hosszú smárolásra gondolj,"csak" egy rövid csók volt. Akkor már elég sokat ittam...és miközben táncoltunk én megkívántam azt a lányt... :(
Fiúval már többel csókolóztam, de azok is ilyen "rövidek" voltak. Azok között volt jó és kevésbé jó is. Érdekes, hogy fiúk közül azokkal jobban élveztem, akiket régebb óta ismertem...
Hú, most jó nagy r*bancnak nézhettek, szégyellem is magam...csak részegen csókolóztam még, összesen 3 "buli" volt, amin ilyen sokat ittam és idáig fajultak a dolgok :(
2013. jún. 24. 01:54
8/12 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkodtam azon, hogy lehetnék-e egy pár egy lánnyal. Elképzeltem, hogy vár rám/várok rá a buszmegállóban, otthon...együtt eszünk, TV-ünk ilyenek...de arra jutottam, hogy az olyan üres lenne. Egy lány lelkébe nem tudnék beleszeretni. Ebben biztos vagyok. Az lehetséges szerintetek, hogy van bennem egy biszex hajlam? De ez úgy, hogy csak testileg...mert aki biszex, az lánnyal is eltudja képzelni az életét nem? Nekem viszont az nem menne...tehát csak testileg kívánom meg? Van ennek valami értelme? :D
2013. jún. 24. 02:12
9/12 anonim válasza:
Amin agyalsz, és amit elképzelsz, az azt tükrözi, hogy mit neveltek beléd, és, hogy mennyire akarsz megfelelni az elvárásoknak. Amit kívánsz, arról szól, hogy mire vágysz. A tested nem csap be. Ha el fogod fogadni, hogy biszex vagy, el fogod tudni képzelni azt is, hogy lánnyal élj. Csak rajtad, múlik, hogy eljön-e ennek az ideje és mikor.
2013. jún. 24. 19:19
10/12 anonim válasza:
Van ez így , ez nem átalakulás.Csak egyszerűen most kezded megismerni magad.Nem kell ettől félni,ettől nem lesz egyszerűbb az élet.Csak magaddal legyél őszinte,ezzel úgy látom nincs gond.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!