Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek kételkedni?
A barátom minden nap körülbelül ugyanabban az időpontban megy "boltba", 1,5-2óra hosszára.
Van egy csaj akit tudja hogy nem bírok, az ismeretségi kör sem, mert folyton rajtam keresi ha itt van (mikor megy haza? gondolom találkoznak, mert legalább 4órával később ér haza..) a barátom részéről barátok. De a barát nem akar este kettesben(!)találkozni és a vonaton amikor a barátommal vagyok oda se jön a csaj, köszönni sem tud, sem semmi, levegőnek nézi. Sosem találkoztam vele még, mert a megbeszélt időpontban a csaj hirtelen elutazott,beteg a mama, stb...
És mostanában mielőtt "boltba megy" a csaj fent van facebookon, majd amikor a barátom megy.. akkor ő is eltűnik.
Én is kételkednék.
Le lehet pontozni/szólni,de bizony mikor a barátod elindul a boltban és megoldható lenne akkor én utána mennék megnézni,hogy valóban vele találkozgat-e.Vagy mi a helyzet.
1. Szerintem legközelebb amikor megy, akkor mondd azt, hogy várj, megyek én is veled.
2. Próbáld meg követni. Ha lebukik, akkor pedig dobd ki azonnal. Ha tényleg boltba ment, akkor pedig mélyen hallgass erről.
3. Kérdezz rá, hogy miért megy minden nap ugyanakkor bolba, miért nem vásárol be több napra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!