Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjek kételkedni?

Figyelt kérdés

A barátom minden nap körülbelül ugyanabban az időpontban megy "boltba", 1,5-2óra hosszára.

Van egy csaj akit tudja hogy nem bírok, az ismeretségi kör sem, mert folyton rajtam keresi ha itt van (mikor megy haza? gondolom találkoznak, mert legalább 4órával később ér haza..) a barátom részéről barátok. De a barát nem akar este kettesben(!)találkozni és a vonaton amikor a barátommal vagyok oda se jön a csaj, köszönni sem tud, sem semmi, levegőnek nézi. Sosem találkoztam vele még, mert a megbeszélt időpontban a csaj hirtelen elutazott,beteg a mama, stb...

És mostanában mielőtt "boltba megy" a csaj fent van facebookon, majd amikor a barátom megy.. akkor ő is eltűnik.

2012. máj. 21. 20:07
1 2 3
 1/23 ASOT ***** válasza:
azaz igazság, hogy a barátod már elég régóta dug a csajjal..elég későn kezdtél el kételkedni!
2012. máj. 21. 20:09
 2/23 anonim válasza:
52%
egyszer kövesd, hipphopp megtudod az igazságot. hajrá. ha első válaszolónknak igaza van akkor alázd meg és felejtsd el... 16.f
2012. máj. 21. 20:11
 3/23 anonim ***** válasza:

Én is kételkednék.

Le lehet pontozni/szólni,de bizony mikor a barátod elindul a boltban és megoldható lenne akkor én utána mennék megnézni,hogy valóban vele találkozgat-e.Vagy mi a helyzet.

4/23 anonim ***** válasza:
Elég nyers az első válaszíró, de valóban én is így látom sajnos.
 5/23 anonim ***** válasza:
ez nagyon érdekes.... nem lehet, hogy a lány tizenéves, te huszonéves, a fiú is huszonéves?
2012. máj. 21. 20:13
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudok sajnos utána menni mert nem egy városban lakunk :S
 7/23 anonim ***** válasza:

1. Szerintem legközelebb amikor megy, akkor mondd azt, hogy várj, megyek én is veled.

2. Próbáld meg követni. Ha lebukik, akkor pedig dobd ki azonnal. Ha tényleg boltba ment, akkor pedig mélyen hallgass erről.

3. Kérdezz rá, hogy miért megy minden nap ugyanakkor bolba, miért nem vásárol be több napra?

8/23 anonim ***** válasza:
56%
Kövesd, tuti átver, de milyen egy szemét pancser.
2012. máj. 21. 20:14
 9/23 anonim válasza:
2. vagyok, utóbbi válaszoló első tanácsa okos dolog
2012. máj. 21. 20:15
 10/23 anonim ***** válasza:
lehet egy komplikáltabb megoldás... ha egyazon boltba megy, minden nap, elmész a boltba, másnap, és megkérdezed, hogy nem hagyott-e itt valamit a barátod... leírod, hogy hogy nézett ki, stb... és ha nem tudnak arról, hogy volt-e a fazon aznap ott, vagy legalábbis azt mondják, hogy nem, akkor kell kezdeni kételkedni.
2012. máj. 21. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!