Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő szexi ruhában várja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szexi ruhában várja otthon a férjét a munkából, akkor a férfi visszautasíthatja a nő közeledését, ha aznap este nincs kedve szexelnie, vagy illik elfogadni, mert rosszul esik a nőnek a visszautasítás, amit később felemlegethet?

Figyelt kérdés
ápr. 11. 09:21
A kérdező szavazást indított:
Joga van visszautasítani a nőt.
Illik elfogadni a kezdeményezést.
20 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem a kérdést...

Mindkét félnek joga van visszautasítani a másikat.

Miért, mindig kötelező a másik elvárása szerint cselekedni?

ápr. 11. 09:24
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Miért is utasítaná vissza..??
ápr. 11. 09:24
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Vissza lehet utasítani,de ha ez rendszeres,akkor hidd el,lesz aki nem fogja elutasítani.
ápr. 11. 09:32
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
A 3assal értek egyet. Lehet az ilyet elutasítani egyszer, kétszer...De aztán 1. nem lesz többet ilyen elhiheti. 2. Előbb utóbb a sok szexuális visszautasítás akkora tüske és libidógyilkos, hogy mást fog keresni. Aki majd nagyon is értékeli az ilyesmit.
ápr. 11. 09:40
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Én eddig 2x vártam így haza, mindkétszer visszautasítás.

2x hétvégén öltöztem be meglepiből, az is 100% fail.

Már sminkelni sincs kedvem. Ha fontos neked hogyan érzi magát a párod legalább egy kicsit megerőltethetnéd magad. Egy lovagló póznál csak feküdnöd kell.

ápr. 11. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Ferfikent irom, nem utasitanam vissza, max ha valami tenyleg nyomos indokom van. A faradtsag es kedvtelenseg nem az.

Mindezt azert mert nekem se esne jol az elutasitas, es ahogy elottem is irtak libidogyilkos es megoli a probalkozast is.

ápr. 11. 10:33
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Visszautasíthatod - mert nem kényszer. Viszont megbántod vele a másikat. A nők eléggé érzékenyek azonnal az jön az agyukba "már nem kíván?", s rögtön elkezdik tovább gondolni is. Szóval ha jót akarsz akkor nem utasítod vissza.

Gondolj bele a fordítottjába, várod a csajod vacsival, behűtött pezsivel, készen mindenre is az meg közli "bocs ma nem mert fáj a fejem".

ápr. 11. 10:54
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
Nem szabad visszautasítani.
ápr. 11. 11:13
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Elutasíthatja, joga van hozzá persze. De ha ezt többször megteszi, akkor előbb vagy utóbb szakítás lesz a vége. Vagy sima elhidegülés.

Nálunk sincs szex. Sokszor elutasított, így már egyáltalán nem kezdeményezek és nem is akarom, hogy kezdeményezzen, mert nincs hozzá már kedvem. Ez ilyen.

N30

ápr. 11. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
70%

"Mindezt azert mert nekem se esne jol az elutasitas, es ahogy elottem is irtak libidogyilkos es megoli a probalkozast is."

Mert az talán nem libidógyilkos, ha nincs kedved szexelni, de a másik (vagy a kapcsolat) kedvéért magadra erőlteted?

ápr. 11. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!