Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szexi ruhában várja otthon a férjét a munkából, akkor a férfi visszautasíthatja a nő közeledését, ha aznap este nincs kedve szexelnie, vagy illik elfogadni, mert rosszul esik a nőnek a visszautasítás, amit később felemlegethet?

Nem értem a kérdést...
Mindkét félnek joga van visszautasítani a másikat.
Miért, mindig kötelező a másik elvárása szerint cselekedni?

Én eddig 2x vártam így haza, mindkétszer visszautasítás.
2x hétvégén öltöztem be meglepiből, az is 100% fail.
Már sminkelni sincs kedvem. Ha fontos neked hogyan érzi magát a párod legalább egy kicsit megerőltethetnéd magad. Egy lovagló póznál csak feküdnöd kell.

Ferfikent irom, nem utasitanam vissza, max ha valami tenyleg nyomos indokom van. A faradtsag es kedvtelenseg nem az.
Mindezt azert mert nekem se esne jol az elutasitas, es ahogy elottem is irtak libidogyilkos es megoli a probalkozast is.

Visszautasíthatod - mert nem kényszer. Viszont megbántod vele a másikat. A nők eléggé érzékenyek azonnal az jön az agyukba "már nem kíván?", s rögtön elkezdik tovább gondolni is. Szóval ha jót akarsz akkor nem utasítod vissza.
Gondolj bele a fordítottjába, várod a csajod vacsival, behűtött pezsivel, készen mindenre is az meg közli "bocs ma nem mert fáj a fejem".

Elutasíthatja, joga van hozzá persze. De ha ezt többször megteszi, akkor előbb vagy utóbb szakítás lesz a vége. Vagy sima elhidegülés.
Nálunk sincs szex. Sokszor elutasított, így már egyáltalán nem kezdeményezek és nem is akarom, hogy kezdeményezzen, mert nincs hozzá már kedvem. Ez ilyen.
N30

"Mindezt azert mert nekem se esne jol az elutasitas, es ahogy elottem is irtak libidogyilkos es megoli a probalkozast is."
Mert az talán nem libidógyilkos, ha nincs kedved szexelni, de a másik (vagy a kapcsolat) kedvéért magadra erőlteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!