Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kap el undor és egyben irigység is, ha bármilyen filmekben szex jelenetet látok? Heteroszexuális vagyok,van párkapcsolatom is 3 éve, de nem érzem magam boldognak. Emiatt lehet? Irigy vagyok még egy sima filmbéli szexre is? Nem kérek privátot.
Figyelt kérdés
32 éves nő vagyok.tegnap 14:20
1/11 anonim 

válasza:

Mitől nem érzed magad boldognak? A szex (hiánya) miatt?
2/11 A kérdező kommentje:
Nincs köztünk jó pár hónapja semmi a párommal.
tegnap 14:31
3/11 anonim 

válasza:

Mi vagy ki az oka? Az irigységet ez okozza egyértelműen. Az undor meg talán ebböl fakad valamiféle védekezési mechanizmus.
4/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem akarja,mert nincs igénye rá. Legalább is szerinte, a munka minden erejét elszívja,és "ilyen baromságokra, erő elszívó dolgokra nincs ideje,és kedve sem hozzá". Igen,ezt egy férfi szájából hallani elég durva sokszor nekem,és ráadásul a nőiességemet is eléggé megingatja.
tegnap 14:36
5/11 anonim 

válasza:

Ez elég betegesnek tűnik. Korábban volt rendes szex? Te változtál jelentősen ez alatt a 3 év alatt?
6/11 A kérdező kommentje:
Korábban is csak essünk túl rajta volt.
tegnap 14:42
7/11 anonim 

válasza:

Gondolom nem ezt kerested , de ezt kaptad ...ezen csak Te tudsz valtoztatni ha egyalltalan akarsz
8/11 anonim 

válasza:

Hát itt nem a szexjelenetekkel van gond. Egészséges emberek a ti korotokban ennek hatására egymásnak esnek, nem undort éreznek.
Van valami különleges oka, hogy még vele vagy?
9/11 anonim 

válasza:

Nyilván lehetsz irigy bármi ilyenre is ha otthon nem kapod meg. Keress mást vagy játssz nyílt lapokkal hogy ez neked így elfogadhatatlan és valahogy oldjátok meg.
10/11 anonim 

válasza:

Fiatal vagy még, miért vagy 3 éve egy olyan kapcsolatban ahol már régen is szar volt a szexuális életed, most meg egyáltalán nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!