Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti irigykedtek azokra akik rengeteg lánnyal rengeteg pasival lefeküdtek már? 21 l
Első sorban a pasiktól kérdezem hogy irigyek vagytok azokra a férfiakra akik rengeteg nőt megdugtak elcsábítottak már?
Pl én 21 éves vagyok és nem számoltam a eddigi partnereim de kb 80-90 fiúval szexeltem idáig megragadtam minden lehetőséget bulikban a iskolában de Győrben a plázában is szedtem már fel fiúkat egy éjszakásra vagy egy órás együtt létekre és én büszke vagyok rá hogy ilyen sok fiúnak tetszettem mert a mai fiúk már nagyon válogatósak nem dugnak meg fűt fát és az hogy volt 80-90 partnerem ez azt jelenti hogy csinos vagyok és ez ad nekem önbizalmat nem volt gondom a önbizalommal.
Persze a férfiaknak sokkal nehezebb önbizalmat szerezni mert csajozni nehezebb mint pasizni nehéz felszedni lányokat egy éjszakára egy órára csak a legsármosabb pasiknak megy ti nem irigykedtek azokra akiknek megy a csajozás?
Főleg akkor nem vagytok irigyek ezekre a pasikra amikor pl titeket vissza utasít egy lány?
ugyan nem vagyok irigy, sőt együtt tudok örülni a másikkal a sikerélményei miatt, viszont részemről érdekes, hogy a mai napig van bennem bizonytalanság annak ellenére h 60 vmennyi nővel voltam már és kivétel nélkül oda meg vissza voltak, ebben rövid-hosszú kapcsolatok egyaránt bennevannak.
még olykor az is előfordul h vajon a farkam elég nagy-e, elég jó-e, ugy h mindig kivétel nélkül imádták, és nem csak azért mert az enyém.
na majd túlleszek ezen :D
Nem
Én se voltam sok pasival de annyival igen h tudjam nekem mi a jó . Nem kellett ehhez a fél világgal össze feküdnöm
Nem irigykedem, sőt inkább sajnálom azokat, akiknek ebben merül ki az életcéljuk. Érdezd jól magad, nem posztom bárkit is megítélni, de én nem tudnám így elképzelni az életemet.
F
Az elején nem használtunk gumit a fiúk nem nagyon akarták , valamiért a fiúk nem nagyon kedvelték a óvszert ezért nem használtunk egészen addig amég el nem kaptam 2 nemi betegséget.
Pozitív lett a tesztem a gonnorhea és a szifilisz.
Na akkor megfogadtam hogy mindig minden áron fogok óvszert használni még azokkal a srácokkal is akiket ismerek.
Fontos az óvszer nagyon ezt megtanultam.
A szifilisz egyébként nagyon kemény volt nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!