Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti irigykedtek azokra akik rengeteg lánnyal rengeteg pasival lefeküdtek már? 21 l
Első sorban a pasiktól kérdezem hogy irigyek vagytok azokra a férfiakra akik rengeteg nőt megdugtak elcsábítottak már?
Pl én 21 éves vagyok és nem számoltam a eddigi partnereim de kb 80-90 fiúval szexeltem idáig megragadtam minden lehetőséget bulikban a iskolában de Győrben a plázában is szedtem már fel fiúkat egy éjszakásra vagy egy órás együtt létekre és én büszke vagyok rá hogy ilyen sok fiúnak tetszettem mert a mai fiúk már nagyon válogatósak nem dugnak meg fűt fát és az hogy volt 80-90 partnerem ez azt jelenti hogy csinos vagyok és ez ad nekem önbizalmat nem volt gondom a önbizalommal.
Persze a férfiaknak sokkal nehezebb önbizalmat szerezni mert csajozni nehezebb mint pasizni nehéz felszedni lányokat egy éjszakára egy órára csak a legsármosabb pasiknak megy ti nem irigykedtek azokra akiknek megy a csajozás?
Főleg akkor nem vagytok irigyek ezekre a pasikra amikor pl titeket vissza utasít egy lány?
Justin Bieber kinézet.. :D Nem lehetsz valami intelligens lény az is biztos.. A hangjuk azért remélem csábítóbb lehet.. ;)
A Sztálingrádos válasznál jót nevettem..:D De érdekességképp.. Leningrád állt nem egészen 900 napig ostrom alatt.
35-ös...jogos, Leningrád, őszintén szégyellem magam.
Mindenesetre a nehéztüzérség minden formája kudarcot vallott a hölgynél, beleértve a biológiai hadviselést is.
A szifilisz majdnem kihalt a kontinensről....hogy örülhettek neki egy laborban.....:-P
37-es : Ennyi belefér itt a válaszok hevében.. :D ,
Pedig egy század rohamozta meg ezt az állást... :D
Az biztos.. :D Mesterséges mikroklíma alatt sem lehetett volna ezt így életben tartani, mint amilyen táptalaj volt ebben a hölgyeményben.. és nem is volt magányos, vígan elvolt a többi nemibetegséggel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!