Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdtek egymással a forgatás után? (videó)
2019. jan. 5. 18:51
2/8 A kérdező kommentje:
Nézd meg már hogy néznek egymásra.
2019. jan. 5. 18:54
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem. A pasi elég tapló.
4/8 A kérdező kommentje:
Pont az ilyen pasi kell a csajoknak.
2019. jan. 5. 18:58
5/8 anonim válasza:
Azért az meglehetősen kiéhezett és unatkozó emberre vall, hogy még egy autó teszt videóban is csak a kúrást látja valaki.
Szerintem inkább kezdj el élni, és ne azzal foglalkozz, hogy milyen férfi kell (szerinted) a nőknek
6/8 A kérdező kommentje:
Nézd meg a kommenteket a videó alatt.
2019. jan. 5. 19:20
7/8 anonim válasza:
Szerintem a videó alatt a kommentelők is hülyék:) nem veszik észre hogy hatásvadász az egész.
Szikrázott a levegő, meg ilyen hülyeségek......😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!