Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért irigy rám mindenért a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigy rám mindenért a barátom?

Figyelt kérdés
Szinte mindig ezt csinálja. Nem olyan rég, kaptam egy ruhát, mutatom neki, erre elkezd velem lenézően beszélni, hogy minek nekem ruha, tiszta felesleges ruhát venni, hiszen elég 2 db is egy évig. Vagy mondom neki, hogy vennem kell sulitáskát, mert elszakadt és lyukas, de szerinte jó az.. Van, hogy akár egy napig is alig beszél velem és meg van sértődve, mert kaptam a szüleimtől valamit. Félre ne értsétek, nem vagyok az aki mindent megkap, de azért ha alap és szükséges dolgokat kapok/veszek, miért kell úgy viselkednie, mint egy gyereknek?

2015. aug. 4. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert ő így lett nevelve.
2015. aug. 4. 16:31
 2/8 anonim válasza:
Esetleg ő nem teheti meg ezt? Vagy mert,spúr,esetleg így lett nevelve.
2015. aug. 4. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem erről rögtön az ugrik be, hogy azért, mert ő nincs olyan anyagi helyzetben, hogy ezt megengedhesse mgának(akár, hogy ő magának vesz valamit, vagy akár neked is). De az is lehet, hogy csak "pasi" (nálunk például apummal kellett sokat veszekedni, amíg megértette, hogy egy darab farmer az nem elég egy darab évre, mert ő szentül hitte, és hiszi, hogy évi egy nadrágot venni elég. Pedig nem azzal van a baj, hogy nem engedhetünk meg magunknak 2-3 farmert, egyszerűen csak úgy gondolja, hogy felesleges)
2015. aug. 4. 16:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Dehogynem teheti meg, mindig szórja pénzét..

Leginkább az zavar, hogy kb elvárja, hogy bocsánatot kérjek, mert addig "hisztizik".

2015. aug. 4. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ő is olyan ruhát akart venni, csak hülyén néznétek ki ugyan abban :(
2015. aug. 4. 16:48
 6/8 A kérdező kommentje:
xDD
2015. aug. 4. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"miért kell úgy viselkednie, mint egy gyereknek?"

Hadd tippeljek! Mert gyerekek vagytok?

2015. aug. 5. 23:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha az ő 18 éve gyerek....
2015. aug. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!