Miért néz le a barátom mindenért?
2 éve vagyunk együtt, külön élünk, de néha úgy meg tud bántani a gúnyos stílusával. Ha szeretek egy sorozatot, akkor lenéz, hogy jaj, az milyen gáz, meg hogy egyáltalán nézek tv-t. Sokat dolgozom, sok problémám van, legalább az az örömöm megvan, hogy ilyen sablonos sorozatokat nézek, meg szórakoztató "szennyet" a tv-ben. Tudom, persze, nem valami nagy értelmes filmek mennek mostanában a csatornákon, de engem ez egy fárasztó nap után kikapcsol. Felhív 11-kor, hogy mit csinálok, épp akkor raktam be a Jóbarátok egyik évadját, néztem az epizódokat dvd-n, erre elkezdi, hogy "Jézusom, olyan kis buta vagy, hogy ilyen szart nézel". Annak ellenére, hogy operatőrnek készülök és a művészfilmeket preferálom, szeretek néha vígjátékot nézni vagy ha épp kedvem támad, az ágyban feküdve valami romantikus, "csöpögős" dolgot. Ezt folyton eljátssza, úgy meg tud bántani, ha szóvá teszem, akkor meg ő akad ki, hogy most ilyenért megsértődni. Én sem szólom le, hogy ő pl. ilyen gettós rappet hallgat,amiben végig trágárkodnak. Ha ő azt szereti, akkor oké. De ő meg úgy kigúnyol néha, hogy legszívesebben felképelném. Hogy vághatnék vissza, hogy észre vegye magát?
23/L
Kisebbségi komplexusos.
Vagy simán csak hímsovi.
Ez a kettő lehet szerintem, ha egy férfi leszólja a barátnőjét.
Ha az előbbi, akkor próbálj meg vele beszélgetni, hogy miért lehet.
Ha az utóbbi, én nem maradnék vele együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!