Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randi közben megszoktátok e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi közben megszoktátok e kérdezni a nőtől, hogy szexben mint szeret?

Figyelt kérdés
.
tegnapelőtt 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Mire odáig jutunk, hogy randizunk, addigra már ezeket a dolgokat régen megbeszéltük.
tegnapelőtt 19:53
 2/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%
Nem, randi közben nem szoktam ilyesmit kérdezni.
tegnapelőtt 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha előtte már beszeltetek sokat akkor kiderül, ha nem akkor mondjuk többedik randin lehet róla szó.
tegnapelőtt 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Kiderül ez majd amikor ott járunk az ágyban, addig totál felesleges mert le fog pattintani az összes nő.
tegnapelőtt 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egy első randis téma.
tegnap 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy kivel randizok. Ha olyan valakivel, akit már amúgy hónapok, esetleg évek óta ismerek, akkor nyilván szabadon beszélgetünk. Ha olyan valakivel, akit két napja ismertem meg, akkor nem ez lesz a téma.
tegnap 02:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már 20+ éve nem randiztam, mert stabil párkapcsolatban élek, de ha bármilyen okból mégis úgy hozná az élet, hogy párt keresnék, akkor az biztos, hogy még az elején letisztáznék a nővel minden szexuális perverziót, hogy ne is raboljuk egymás idejét, ha nem illünk össze. Ha ezen kiakadna és nem lehetne nyiltan beszélni vele, akkor ennyi volt.
tegnap 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedés alatt minden beszélgetéskor felhozódik valami röviden. Mire oda kerül a sor, mindenki tudja, mi oké, és mi nem.
tegnap 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!