Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Toletek is megszoktak kerdezni...

Toletek is megszoktak kerdezni hogy van-e eleg tejetek?

Figyelt kérdés
4 honapos mult a babam es egyre gyakrabban kerdezik meg hogy van-e eleg tejem. Sose tudom mit valaszoljak erre mert iszsz szoptatom es latom hogy hizik. Ti ilyenkor mit mondtok? En mindig azt hogy egyelore igen szerintem. De igazabol meg sose mertem le nem tudom pontosan milyen valaszt varnak.
2021. jan. 12. 14:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Tőlem is megkérdezik és borzasztóan utálom.
2021. jan. 12. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is mindig kérdezték, nagyon utáltam mert ez nekem már túl intim kérdés. Meg a szoptatsz, fáj még a varrat helye és társaik... Volt amikor megelégeltem és vissza kérdeztem, "és neked megjön rendesen a havid"? Persze én voltam a bunkó...
2021. jan. 12. 14:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég annyit mondani, hogy "Van." Talán még akkor is, ha nincs, mert egyszerűbb és elejét veszi a további firtatásnak.
2021. jan. 12. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan meg fogják, jövő hónapban szülök, már trenírozom magam az ilyen intim kérdésekre. Igazából engem nem érdekel, ha embereket sértek meg, mivel én vagyok megsértődve, még nehogy már neki álljon feljebb. Mégis mit ad hozzá az ő hétköznapjaihoz, gondolkodásához, boldogságához, ha tudja, hogy van-e tejem, vágták-e gátam, tudok-e ülni, fáj-e a bimbóm és egyebek? Olyat már csináltam, hogy valaki egyből odajött tapizni a hasam, én egyből visszatapiztam az övét is. Nagyot nézett, de leesett neki, hogy nem kisállat simogató vagyok.
2021. jan. 12. 15:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem is mindig kérdezik és én sem szeretem. Annyit szoktam válaszolni, hogy szerencsére igen. Leggyakrabban anyósom kérdezi, mert neki anno elapadt a teje a stressztől. Szerintem csak aggódik.
2021. jan. 12. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez és ugyanez :) plusz még: hány grammot eszik? - nem tudom. -de akkor honnan tudod, hogy fejlődik? ... erre mit lehet mondani. Szerinted honnan, észlény. De bunkó meg nem akarok lenni, marad a mosolyogva udvariaskodás.
2021. jan. 12. 16:08
 7/15 A kérdező kommentje:
6os igen, ugye en szoptatok ezert ez a resze nem erint erzekenyen nem is a kerdes intimitasa zavar hanem hogy pontosan mire gondolnak hogy tudom hany millit? Van olyan mazochista akik egesz nap minden etetest mernek? Marmint a szoptatott babaknal mert tapisnal persze latjak mennyit csinalnak. Szerencses vagyok mert az en babam egyelore atalussza az ejszakat de ahol nem, tuti nem meregetik a gyereket ejszaka. Na meg vilag legnagyobb hulyesege lenne hogy bealszik a kajaba en meg odaviszem a merleghez. De megnyugodtam mert ezek szerint nem csak szerintem nincs ertelme a kerdesnek.
2021. jan. 12. 16:32
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Persze, de főleg a dédik, amúgy senki mást nem érdekel. Én csak nevetek ezen. Már egy éves a gyerek, kérdezte az egyik dédi hogy van-e még tejem, mondom van, erre meg: "hát mi vagy te, fejős tehén?" :DDD

Másik dédi is kérdezte, de inkább mondta, hogy már biztos nincs, és amikor mondtam, hogy van, nagyon meglepődött. Úgy látszik, ők szeretik ezt tudni, nekem semmibe nem telik elmondani. Ha idegenek kérdeznék, az lehet zavarna, nagyot néznék ha a kollégák kérdeznék például.

2021. jan. 12. 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha a baba gyarapodik, akkor van. En sem tudom mi a helyes valasz, szinten kerdezik. Mikozben a gyerekem arcvonasai mar felismerhetetlenek olyan dagi:)
2021. jan. 12. 16:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezték. Szerencsére nagyon sok tejem volt, ezért mindig mondtam, hogy szerencsére van. Ennyi. Sosem esett rosszul a kérdés.

Persze ha valakinek problémás a szoptatás, akkor elhiszem, hogy nem szeretne róla beszélni.

2021. jan. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!