Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még ilyen férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés

Fent vagyok 1-2-társkeresőn és azt látom, hogy eltűntek teljesen az igazi férfiak.

Már a nőnek kell randira hívnia, én hozok fel sokszor online témákat, és imádom ha egy férfi domináns típus….de mostanában csak olyanokkal beszéltem/találkoztam akik pont az ellentéte.

Mi lehet az oka annak, hogy eltűnt a férfiakból a dominancia?

N/32

ma 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Az hogy domináns nem jelenti azt hogy hosszútávon is jó lesz vele..te társat vagy szextársat keresel? A leírás alapján szexre ott meg már millió elvaras felmérés, ami alapján nem lesz/leszel szimpatikus! Pl anyagiak,külsősegek
ma 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Én azzal találkoztam, hogy hiába beszélgetek egy lánnyal, irányítom a beszélgetést (én írok rá, én kérdezek tőle, olyan téma felé terelem, ami engem érdekel) , 2-3 nap múlva eltűnnek sajnos, legtöbbször akkor amikor átmennénk valami közösségi médiára, hogy a találkozót megbeszéljük.
ma 08:43
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
57%

Nos, a kategóriát tekintve te csak dugóspancit keresel.

Meglátásom az alábbi: akikkel te ott beszélgetsz, valószínűleg az itteni fotelhuszárok ottani változatai. Rejszolgatni, fantáziálgatni OK, találkozni, fizikai kontaktusba kerülni NOK.

Magyarán felülsz a kamugépeknek.

Vélem, hogy az igazi, tökös, domináns gyerekek otthon dugják az asszonyt, megkötözve.

ma 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

A legtöbb nő domináns férfira vágyik.

De ez manapság nem az a régi klasszikus vágású férfi, hanem az önző. Tisztelet a kivételnek.

Hogy miért tűnt el a dominancia? Lehetne boncolgatni. Már nem kell menni harcolni. Már nincs meg a családon belül az a kitüntetett figyelem a férfi irányába. Már nem családfő, már nem az egyetlen pénzkereső. Ezt hozta a női egyenjogúság.

Szerintem ezek jó dolgok és értékelni kellene, hogy egyenrangúbbak lettek a szerepek a párkapcsolatban.

ma 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:
55%

Nem tűntek el, csak éppen nem társkeresőzünk. Tudod kik vannak fent?

A selejtek!

ma 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Azok a pasik, akik elég jók ahhoz, hogy találkozni hívd őket más nőknek is elég jók lesznek.

Nekik nem kell törni magukat, csak válogatni.

Más típusú férfiakkal pedig nem találkozol. Mert nem állsz velük szóba.

ma 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Ezt már kérdezted valamelyik nap.
ma 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
A türelmünk tűnt el. Túltoltátok és meguntuk a női játszadozást. Ez van. Aki meg ez alól kivétel, az úgyse veszi magára.
ma 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Pontosan úgy van ahogy a 8-as írja. Nem is tudom, mikor találkoztam utoljára olyan nővel, akivel 2-3 mondatnál többet lehetett volna beszélgetni.
ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!