Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mai férfiak miért nem mernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai férfiak miért nem mernek elköteleződni?

Figyelt kérdés

32-éves nő vagyok, és pár évig együtt vagyok valakivel és várnám, hogy na akkor eljegyzés, esküvő, de nem….

A legutolsó kapcsolatomnál amikor felhoztam a témát akkor azt mondta, hogy neki elég, hogy vagyunk és ha mindennap lenne szex akkor elgondolkodna rajta, de neki a heti 3-kevés….

És végül szét is mentünk.

Tényleg múlhat azon, hogy kevés a szex?

tegnap 21:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 ha tudod, hogy a másik családot akar, de te elbizonytalanodsz, akkor vársz évekig, vagy mondjuk pár hónapig? Szerinted korrekt éveket várni, és ígérgetni?
tegnap 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hát a szexről egymás közt mindig lehet beszélni arról is ha többet akarsz"

Beszélni mindig lehet róla, de ha a másik meg nem akar többet, akkor így jártatok, nem lesz változás.

"de ezt felhozni indokként hogy ezért nem házasodsz mintha nő csak szexre lenne jó"

A szex a többség számára egy fontos része a kapcsolatnak. Ha nem kielégítő, abból idővel egyre több feszültség és elhidegülés lesz. Szóval igen, simán szét lehet menni emiatt. Nem látom, miért következne ebből, hogy akkor a nő csak szexre jó.

tegnap 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert teljesen felesleges. Legalábbis szerintem. Én 25 vagyok van egy súlyos betegségem, de tartom magamat, edzegetek még mindig, nem vagyok csúnya. Viszont mindegyik kapcsolatban előjött ez a dolog. És még azt mondják a férfiak agresszivek.. Hát nem. Egy nőbe sokkal nagyobb gonoszság van mint egy férfibe. Beteg bárki lehet, ezaz élet rendje. A nők Viszont úgy gondolják, főleg a maiak velük sose lesz ilyen. Én egy életre megelégeltem ezt mostmar.
tegnap 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem jó a szex - mennyiségileg, vagy minőségileg - akkor így is, úgy is zátonyra fut egy kapcsolat.

Itt viszont nem erről van szó. Inkább csak arról, hogy a pasid csak úgy "elvan" veled, de nem szerelmes igazából, csak úgy vagy (amíg nem jön jobb, csak utóbbit nem mondja a szemedbe).

tegnap 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Mert nem szerelmesek.
ma 00:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem nem mer csak ők veled nem akarnak. De a régebbi exeket kérdezd hátha már őszinték lesznek
ma 06:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ugyanez történne veletek nem ereznétek szarual magatokat?
ma 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!