Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy a meleg férfiak nagy része képtelen elköteleződni egy komoly kapcsolatban?
nem ezt tapasztalom...
az összes meleg ismerősöm több éves kapcsoltban van
Tudod egy Összekötözésel
sok esetben egy Kötelezettség (Jol Forditodtam )
Igy mongyak Magyarul
Szoval Atól félnek sokan
mert tudod Félnek attol hogy akkor ugy mond már nem csinalhat azt amit akkar ,
Nem minden Bárat egy forma mint az ujad .
van aki ha együtt élsz ö akkar mondani mit csinalj
van aki rendes es nem szol bele hová mesz és igy tovabb
szoval a leg jobb ha a két barat elötte meg beszeli ezt mind es utana kölzözik össze ,
Eddig mind a három párommal egyutt éltem, közösen vittuk az életunket.
Mindig és kizárólag a hűségukkel volt a gond.
Másfél - két év után kezdett mindegyik érdekesen viselkedni.
Öt évnél több egyuttélő párt egyet sem ismerek, azok is már 50 felettiek.
Mert viszonylag konnyen jutnak szexhez es uj partnerhez.
Szerintem a hetero ffiak tobbsege sem allapodna meg, ha a noket is ilyen konnyu lenne felszedni egy kosza szexre.
A 8 -as válaszolónak nagyon igaza van.
Lélektelen és önző dolog, amit a melegek kapcsolat címén egymással csinálnak, tényleg nagy tisztelet a kivételnek.
Annak is tönkreteszik a lelkét, kiölik az érzéseit, akinek még vannak. Persze, ez azzal jár, hogy sok megkeseredett, bosszút álló meleg lesz,és a sor így nem szakad meg.
Nemrég azt olvastam, hogy a legtöbb meleg magányosan hal meg, még akkor is , ha gazdag.
Hát ezért,mert nem tudnak senkit és semmit megbecsulni !
#9 Mintha megírta volna a másik felét. Így komplett. Hasonló cikket én is olvastam, vagyis, hogy egyes életszakaszokban a melegek hány százaléka van egyedül. Megdöbbentő, elkeserítő, és ijesztő...
8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!