Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mai férfiak miért nem mernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai férfiak miért nem mernek elköteleződni?

Figyelt kérdés

32-éves nő vagyok, és pár évig együtt vagyok valakivel és várnám, hogy na akkor eljegyzés, esküvő, de nem….

A legutolsó kapcsolatomnál amikor felhoztam a témát akkor azt mondta, hogy neki elég, hogy vagyunk és ha mindennap lenne szex akkor elgondolkodna rajta, de neki a heti 3-kevés….

És végül szét is mentünk.

Tényleg múlhat azon, hogy kevés a szex?

tegnap 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lehet olyan pasikba futottál bele akiket nem érdekel ez a fajta képmutatás.

Mondjuk ha egy nő erőltetné ezeket nekem, lehet én is kitenném a szűrét inkább.

Nem nem az elköteleződés miatt, mert úgyis addig vagyok vele amig jólérzem magam ott, hanem mert megpróbálnál rámerőltetni elavult, képmutató dogmákat.

tegnap 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát erőltetés nem jo de amit a férfi mondott köcsögség. Azért nem házasodik mert nincs több szex...

Hát sok sikert remélem találsz valakit!

tegnap 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mernék, a nők nem mernek. :(

39/F

tegnap 21:55
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Csak kamuindoinak hangzik. Sok pasi sajnos tényleg ilyen, és bele futottam már hasonlóba. A kapcsolat elején persze, ő is családot meg házasságot akar, aztán telik az idő, és valahogy mégsem. Nem értem miért nem lehet ezt vállalni előre.
tegnap 21:55
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg múlhat azon, és azt mondom, hogy a helyében én is így döntöttem volna. Ki a fene akarja leélni az életét olyan emberrel, akivel már házasság előtt sem érzi kielégítőnek a szexuális életet?
tegnap 21:57
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

"A kapcsolat elején persze, ő is családot meg házasságot akar, aztán telik az idő, és valahogy mégsem. Nem értem miért nem lehet ezt vállalni előre."

Magyarán ahogy egyre jobban kiismert, úgy egyre jobban elbizonytalanodott. Nem biztos, hogy a másikkal van a probléma.

tegnap 21:59
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
#6 akkor lehet szakítani. Tényleg semmi gond, vagy jelezni, hogy már nem biztos hogy akar házasságot, de hitegetni és húzni a másik idejét, az nem korrekt.
tegnap 22:00
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 Egy párkapcsolat nem úgy működik, hogy az ember vagy száz százalékig biztos mindenben és akkor lehet házasodni, vagy nem és akkor szakítás.
tegnap 22:03
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
Hát a szexről egymás közt mindig lehet beszélni arról is ha többet akarsz de ezt felhozni indokként hogy ezért nem házasodsz mintha nő csak szexre lenne jó
tegnap 22:03
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyrészt a többség heti három szexszel elvan, másrészt nem feltétlenül az esküvőn múlik az elköteleződés.
tegnap 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!